Hvordan starter jeg en trevirkebedrift?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Boligeiere finner at erstatning av teppe eller fliser med tregulv fungerer på mange nivåer. Hardvedgulv er for eksempel lett å rengjøre og bidrar til å forhindre allergi. Tre holder ikke støv eller støvmidd som måten teppet gjør, pluss det er lett å fukke moppen hvis det behandles med et topplag polyuretan. Hardvedgulv fungerer bedre enn flisegulv for boliger med eldre mennesker. Faller på flis kan føre til alvorlige skader. Enhver type innredning harmoniserer godt med tregulv, og tregulv kan klær seg opp med matterte matter, om ønskelig.

Elementer du trenger

  • Installasjonsverktøy

  • Bedriftslisens

  • Kundekataloger

  • Treprøver

  • Leveringsbil

Skaff riktig installasjonsferdighet for å starte virksomheten ved å jobbe under en mester snekker. Kjøp verktøy for å installere gulvet eller sørg for at utstyret kan leies i et gitt område. Få en bedriftslisens og engasjere erfarne deltidsarbeidere for å hjelpe installere gulv.

Gi kataloger og treprøver til venner med det formål å skaffe noen få kontrakter. Planlegg å leie eller kjøpe en lastebil for å transportere råvarer fra en lagringsbygning til boliger når du har satt de faktiske gulvinstallasjonsdatoer. Lei en midlertidig bygning for å lagre veden i begynnelsen, hvis et kommersielt rom er for dyrt for startbudsjettet.

Få visittkort skrives ut når noen få jobber har blitt fullført. Be om tilbakemeldinger fra fornøyde kunder for å sikre at referanser kan plasseres på annonser eller utdelinger. Ta bilder av ferdige gulvjobber til å legge sammen med bilder av hvordan rom så før hver ombygging. Opprett et porteføljehefte som skal brukes til å engasjere kunder og hjelpe dem med å avgjøre hvilke typer gulv.

Snakk med lokale byggentreprenører for å tilby underleverandørstjenester. Tilbyr utdelinger av priser og telefonnumre for å gi estimater. Spørre om hardt gulv jobber som er åpne for bud. Be en eller to klienter allerede servert å vise fullførte arbeidsplasser til entreprenører som kan tilby arbeidsmuligheter.

Bli med i handelskammeret i byen din. Ta del i næringsgrupper og ettertidssocialister for å engasjere nye kunder. Bo med mindre prosjekter i begynnelsen, for eksempel å gjøre ett rom eller en etasje i et hjem. Utvid til hardt gulv jobber som er kommersielle som tiden går, siden tilkobling med bedriftsgrupper vil åpne muligheter som gulv ballroom eller store rom på hoteller.

Advarsel

Ikke leie en stor plass til å lagre tregulv i begynnelsen. Vent til noen få kontrakter er oppfylt, siden voksende virksomheten kan ta mange måneder. Ikke tillat overhead å absorbere fortjeneste i begynnelsen av virksomheten. Unngå å betale mye leie for å reinvestere penger tilbake til materialer og lønnskostnader.

Anbefalt