Hvem bruker OSHA til?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeids- og helsemessige forskrifter gjelder for de fleste arbeidsgivere i USA, District of Columbia og amerikanske territorier. Federal OSHA regler gjelder for privat sektor arbeidsgivere og US Postal Service. Statlige mandater for helse og sikkerhet gjelder for statlige og lokale arbeidsgivere i stater som driver et OSHA-godkjent program. Fra publiseringsdatoen inkluderer dette Connecticut, Illinois, New Jersey, New York og Jomfruøyene.

OSHA jurisdiksjon

I sannhet, med mindre du er eneeier eller familieoppdrettsoperasjon som bare bruker nærmeste familiemedlemmer, gjelder OSHA-regler for virksomheten din. Selv et selskap i lavrisiko-bransjen eller en liten bedrift hvor "regelen av 10"Gjelder ikke helt unntatt fra OSHA regler.

Regelen på 10 gjelder for arbeidsgivere med 10 eller færre ansatte i hele organisasjonen. Det fritar ikke arbeidsgivere fra følgende OSHA-forskrifter, men gir unntak fra registrering og noen inspeksjonskrav. For eksempel vil OSHA ikke kreve en fritatt arbeidsgiver for å opprettholde en skade og sykdomslog eller utføre sikkerhetsinspeksjoner. Men unntaket gjør ikke utvide til rapporteringskrav. En fritatt arbeidsgiver må rapportere arbeidsrelaterte hendelser som resulterer i dødelighet eller sykehusinnleggelse av tre eller flere ansatte innen åtte timer etter at det er oppstått.

Generelle og industrispesifikke regler

Målet med OSHAs regelverk er å sikre at alle dekket virksomhet opprettholder et trygt og sunt arbeidsmiljø. For å oppnå dette etablerer OSHA regler som gjelder for alle bedrifter, samt regler som gjelder for arbeidsgivere i bestemte bransjer.

Den generelle pliktsklausulen, som gjelder for alle dekket arbeidsgivere, sier at arbeidsgivere må opprettholde en arbeidsplass uten alvorlige kjente farer.

Tre forskjellige sett med standarder gjelder for bedrifter innen bygg, landbruk og maritim industri, og ett tillegg gjelder for alle bedrifter i andre næringer. Selv om spesifikke forskrifter varierer etter industri, må alle adressere og begrense farlig kjemisk eksponering, og kreve at arbeidsgivere gjennomfører sikker forretningspraksis og bruker sikkerhetsutstyr. Eksempler inkluderer krav til

  • gi fallbeskyttelse
  • ta tiltak for å forhindre visse smittsomme sykdommer
  • hindre eksponering for skadelige stoffer
  • installer sikkerhetsvakter på utstyrsmaskiner
  • Gi sikkerhetsutstyr som åndedrettsvern, hansker og øyenvannsstasjoner
  • implementere sikkerhetsopplæring for arbeidstakere