Slik setter du inn Employee Performance Standards

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En stillingsbeskrivelse er en liste over arbeidsoppgaver og ansvar som ansatte utfører. Ytelsesstandarder forteller de ansatte hvor godt de trenger for å utføre disse oppgaver og ansvar. De fleste ytelsesstandarder er definert i kvalitet og kvantitet. I enkelte situasjoner anses tiden om arbeidet er produksjon eller tidsorientert. Bedrifter kan stille ansattes ytelsesstandarder som en måte å vurdere hvor godt en medarbeider utfører og å gi opplæring og coaching for ytelsesforbedring.

Elementer du trenger

  • Kopi av stillingsbeskrivelsen

  • Kopi av skriftlige spesifikasjoner for hver jobb

  • Møter med ansatte på månedlig basis

  • Formell evaluering av arbeidsmessig ytelse på årsbasis

Bruk jobbeskrivelsen til å angi ytelsesstandarder (hvor raskt, hvor mye, hvor nøyaktig, etc.) knyttet til hver kritisk dimensjon (for eksempel tekstbehandling, regnskap, forsamlingslinjepakning). Det er viktig å sette rimelige ytelsesstandarder som kan oppnås samtidig som det gir en utfordring for den ansatte.

Skriv standardene i et klart og forståelig format. For eksempel, hvis en tekstbehandler er pålagt å skrive 20 dokumenter per dag med en feilrate på mindre enn 10 prosent, er det måten standarden skal skrives og evalueres på.

Bestem de mest hensiktsmessige vilkårene som skal brukes til å definere ytelsesstandardene. Noen mulige vilkår er "fremragende", "veldig bra", "tilfredsstillende", "marginalt" og "utilfredsstillende".

Møt med ansatte regelmessig for å diskutere ytelsesstandarder. Hyppige samtaler mellom veileder og ansatt bygge rapport samt muligheter for coaching og forbedring.

Utfør en formell prestasjonsevaluering i henhold til selskapets retningslinjer. Evalueringer administreres normalt en gang i året. Hvis møtene med ansatte om prestasjonsstandarder har vært hyppige og skriftlige, bør den formelle prosessen være rett frem uten overraskelser.

Tips

  • Sett de samme standardene for alle ansatte. Sørg for at standardene er rimelige og målbare.

Anbefalt