Hva er de fem prinsippene for markedsføring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Begynn med dine kunder

En klient kjøper produktet eller tjenesten din for å dekke deres behov. Det er åpenbart, men bruker du det til markedsstrategien din? Gjenta kunder bruker rundt 67 prosent mer enn nye kunder. For å tiltrekke seg nye kunder og slå dem til gjenta kunder, må du fokusere på de klientene. Tenk på produktet ditt. Hva handler det om ditt produkt eller din tjeneste som kan være til nytte for din potensielle kunde?

For eksempel, si at du eier en online dyrebutikk, og det er fokus på helt naturlige forsyninger. Du må markedsføre dyrebutikken din på en måte som tar oppmerksomheten til kjæledyrseiere som bor en helt naturlig livsstil. Du ønsker ikke å målrette mot noen kjæledyrseier fordi noen ikke abonnerer på en helt naturlig livsstil, og du vil kaste dollarene dine ut av vinduet. Ha alltid en målgruppe i tankene når du designer markedsføringskampanjer.

Kjenn ditt målmarked

Å vite målmarkedet er en av de mest kritiske markedsføringsprinsippene. Hvis du målretter mot feil målgruppe, kommer bedriften din til å lide. For å finne ut av målmarkedet, tenk på kundebase og hvilken type kunde som ville være ideelt. Se etter konkurransen din og hvem de målretter mot. Du vil ikke kopiere dem, men å se på hvilke konkurrenter du målretter mot, kan avsløre kunder de ser på som du kan appellere til. Analyser ditt produkt eller din tjeneste og list fordelene sine. Nå bestemme hvordan hver fordel kan løse problemer for kundene dine.

Mens du målretter mot markedet, ikke glem demografikken. Når du bruker demografi til markedsføringsstrategien din, tenk på alder, plassering, sivilstatus, kjønn, utdanningsnivå og inntektsnivå for målgruppen din. Demografi er svært viktig fordi de får deg i tråd med din ideelle kunde. For eksempel, hvis produktet eller tjenesten din er på den pricy siden, må du vurdere inntektsnivåene, eller hvis du trenger å målrette mellomaldrende individer, vil du ikke kaste bort markedsføringsdollene dine når du målretter mot den yngre publikum, spesielt hvis de ikke kan dra nytte av tjenesten din

Reveal din verdi

Det er bare naturlig at noen ønsker å se verdi i noe før de forplikter seg til et kjøp. Mange selskaper overser hvordan de kan kommunisere sin verdi og gå rett til å lansere sin virksomhet og oversvømme kunder med e-post og sosiale medier med annonser. Hvis du vil vise din sanne verdi til publikum, bli kreativ. Tilbyr noen veiledninger eller råd angående produktet ditt. Lag en blogg og oppdater den regelmessig med relevant informasjon som kan være nyttig for publikum. Det ville heller ikke skade å legge til noen attester til sosiale medier og markedsføringsstrategi. Video-testimonials er et stort pluss og er mer realistiske.

Hold nettverket ditt voksende

Å dyrke et nettverk i enhver bedrift er en stor avtale. Du bør alltid ha potensielle kunder i din rørledning. Kanskje du tilbyr en tjeneste og vil ikke ha mer enn fem klienter på en gitt tid. Det er greit, men du bør aldri slutte å markedsføre. Hvis du ikke gjør markedsføring til en konsekvent strategi i din bedrift, vil du miste potensielle kunder og ikke ha potensielle kunder når en eller to bestemmer at de ikke lenger trenger å jobbe med deg.

Et markedsføringsmål bør sikte på å samle informasjon fra prospekter, slik at du kan markedsføre dem, og få dem til å abonnere på din e-postliste. Vurder å gi artikler og annen nyttig informasjon via e-post, din nettside og sosiale medier for å holde disse prospektene tilkoblet.

Bygg forhold med utsiktene

Når noen stoler på et selskap eller blir kjent med dem, er de mer tilbøyelige til å kjøpe. Dine potensielle kunder mottar sannsynligvis en overveldende mengde markedsføring e-postmeldinger hver dag. Sørg for at markedsføringsstrategien din skiller seg ut.

For eksempel, hold kontakten med dine potensielle kunder, aldri mislykkes i å utdanne dem og gi løsninger på sine problemer som er relatert til produktet eller tjenesten din. Å tilby kunders belønninger eller premier kan også bidra til å bygge relasjoner med kunder som ønsker å holde seg i løkken for muligheten til å vinne en premie eller en annen belønning i retur for deres lojalitet mot merkevaren din.

Anbefalt