Hvordan bli en barnepike i Florida

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nannies som arbeider i solfylte Florida vet at staten tilbyr mange steder for underholdende og utdannelse av barn. Staten Florida regulerer streng lisensiering for barnepass, men sertifiserer eller lisensierer ikke ansatte, og krever heller ikke nannies som jobber for enslige familier som skal lisensieres.

Elementer du trenger

  • Førerkort

  • Bevis for statsborgerskap

  • Førstehjelp og HLR-sertifikat

Forbered deg på å jobbe som en barnepike i Florida. Bonded, college-utdannede eller sertifiserte barneskoler har en kant i arbeidslivet. Disse legitimasjonene kan sette potensielle kunder rolig. Bonding krever en bakgrunnskontroll og betaling av et gebyr. College kurs eller grader i barnehage eller utdanning indikerer et nivå av kunnskap i feltet. The International Nanny Association tilbyr en sertifiseringseksamen som kan tas online og gir en INA-legitimasjon som kan presenteres for klienter. Gebyr for eksamen er $ 50. INA medlemmer betaler $ 40.

Bli med på en barnepike eller innenriks plassering byrå. Plasseringsbyråer krever vanligvis at søkere sender til en bakgrunnskontroll og en narkotiketest, gir bevis på statsborgerskap og førerkort. Byråer kan også kreve vellykket gjennomføring av et førstehjelps- og HLR-sertifikatkurs. Noen kan også kreve tidligere erfaring i barnepass. Loving Arms, Nanny Poppinz og Nanny Can er Florida-baserte byråer som ansetter og plasserer nannies.

Annonser deg som en barnepike. Legg annonser i lokale aviser eller gjennom online rubrikkannonser. Florida Department of State Avdeling for bibliotek og informasjonstjenester gir en nettside fylt med lenker til online Florida aviser. Lokale kirkebulletiner eller nyhetsbrev for profesjonelle organisasjoner kan være villige til å selge annonseplass for barnepass og barnepike. Opprett en nettside for å annonsere dine barnevaktstjenester og inkludere priser, legitimasjon, et fotografi og kontaktinformasjon. Annonser kan lede leserne for å vise nettsiden.

Arbeid som barnepike i feriestedet og feriebransjen. Ta kontakt med portvakten på lokale skianlegg og spør om krav til å bli barnepike for besøkende. Feriesteder som gir nannies til hotellets gjester inkluderer Marco Island Resort i Southwest Florida og Ritz Carlton i Napoli, Florida. Resorts kan kreve en sertifisering i HLR og førstehjelp.