Hvordan beregne håndteringsgebyrer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Frakt og håndtering dekker hele kostnaden for frakt av et produkt. Fraktkostnaden er lett å beregne, siden det er den faktiske kostnaden for fraktprisen, som er søkt fra rederiet. Håndteringsdelen er litt mer komplisert, fordi den omfatter alle aspekter av emballasjematerialet, merkingen og arbeidet som er involvert i forsendelsen. For å beregne håndtering må du gå over dine materielle utgifter og utarbeide en kostnad per forsendelse.

Bruksanvisning

Beregn kostnadene til emballasjen, for eksempel bokser, postere og konvolutter. Kostnaden skal bare inkludere din utgift for den enkelte enheten. For eksempel, hvis du kjøpte tre bokser for en total kostnad på $ 1,50, er kostnaden for en boks $ 1,50 dividert med 3 eller 50 cent.

Beregn kostnadene for beskyttende forsyninger, for eksempel boblepakning eller pakking av peanøtter. For eksempel, hvis du kjøpte en pose med å pakke peanøtter for $ 10 og bruke en tiendedel av den per forsendelse, så koster du $ 1 per forsendelse for beskyttende forsyninger. Hvis du resirkulerer avisene dine som boksefyllere, er din beskyttende forsyningskostnad null.

Beregn kostnadene dine for etiketter, skjemaer, bånd og tilhørende materiale. Noen flere brukselementer, for eksempel markører, er kanskje ikke verdt å beregne, siden kostnaden per boks kan være mindre enn en krone. Du kan beregne kostnader per forsendelse på samme måte som før. Som et eksempel vil en boks med 100 etiketter som koster $ 5, bryte ned til fem cent per etikett.

Legg til i ansattes eller personlige kostnader som en del av overhead. Hvis du for eksempel betaler en ansatt $ 8 per time for å sende pakker og gjennomsnittlig forsendelse tar 3 minutter, vil du dele $ 8 med 20 for å komme opp med førti cent for ansattes håndteringskostnader.

Legg til alle kostnadene for å produsere en total håndteringsavgift. I eksemplene vil en halvtreds boks, $ 1 i fraktsedanøtter, en fem centetikett og førti cent i ansattes kostnader koste totalt $ 1,95 i håndtering av frees.

Anbefalt