Slik starter du en Home Brewing Supplies Store

Anonim

En viktig fordel ved å åpne et husbrødforsyningsforretning er at det henvender seg til niseklientèle som er lidenskapelig om hjemmebrygging og arbeidsår for å perfeksjonere håndverket. Dette kan oversette til en stabil og lojal kundebase.

Rådfør deg med din statlige og lokale lover for å selge alkohol og drikkevarer. De fleste stater krever at en bedriftseier selger alkohol eller alkoholbrygging forsyninger for å bli lisensiert. Noen stater krever at bedriftseieren kjøper en videresalgslisens, forretningslisens og alkoholsalgslisens, og det kan være flere krav til kommunen eller fylket der virksomheten ligger.

Kontakt leverandørleverandører. Se gjennom handelspublikasjoner og nettsteder som spesialiserer seg på hjemmebryggingsprodukter som Homebrewing.com Spør etter nærmeste grossistleverandør. Be om en ny konto pakke og kontakt nærmeste leverandører. Spør hver leverandør om sine krav til minimum åpningsordre.

Få finansiering. Har en regnskapsfører eller profesjonell forretningsplan forfatter utarbeide en forretningsplan og proforma uttalelse. Dette vil vise hvor mye oppstart og innledende driftskapital du vil trenge og er generelt et krav om å søke om et småbedriftslån. Gå til Small Business Associations nettside og velg en SBA-godkjent utlåner for å søke om et lån til små bedrifter

Registrer ditt hjem brewing forsyninger virksomhet. Besøk en online juridisk dokumentasjonstjeneste som for eksempel US Legal Forms eller Legal Zoom og skriv inn dine vedtekter. Fell artiklene dine med staten og registrer deretter ditt hjembruddstilføringsvirksomhets navn med det aktuelle regjeringsbyrå. I noen stater, som Texas, er navnegistrering gjort med fylket; I andre stater, som Florida, registreres firmanavn med staten.

Søk om et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer med IRS. Når du har EIN, og ditt fiktive firmanavn eller Doing Business As (DBA) registrert, kan du åpne en bedriftskonto.

Finn et passende sted. For en hjemmebrygging forsyninger butikk, ville du ideelt sett trenger ca 1000 til 1200 kvadratmeter av butikk plass for å imøtekomme din beholdning. For å spare penger, se bort fra high-end detaljhandel plass og fokusere på å finne en mer subtil plass å leie, for eksempel et stripe kjøpesenter.

Anbefalt