Hvordan skrive en 90 dagers forretningsplan

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En 90-dagers forretningsplan har samme grunnleggende mål for alle forretningsplaner - å formidle den økonomiske levedyktigheten av forretningsidéen din. Men det kortere perspektivet kaller noen unike komponenter.

Forklar den kortsiktige naturen til din 90-dagers forretningsplan. For eksempel er forretningsidéet ditt basert på en sesongmessig mulighet som bedriften din kan kapitalisere på, men må ansette ekstra midlertidige arbeidstakere for å gjennomføre planen og fange fortjenesten for denne tidsrammen.

Sett opp din kortsiktige forretningsplan og konsept. Dette inkluderer en beskrivelse av virksomheten med markedsføring, økonomi og ledelse. Hvis du for eksempel tester gyldigheten av en ny forretningsidé i løpet av de neste 90 dagene, legger du ut hvordan du markedsfører ideen din, etter å ha angitt virksomhetsbeskrivelsen. Lag 90-dagers finansielle prognoser og oppsummer hvordan styringsgruppen din vil fungere sammen for å utføre planen.

Presentere markedsanalysen din som viser den lønnsomme muligheten din forretningsidé tilbyr. Vis tydelig at du har en dyp forståelse av markedet og hvordan det gir vekstmuligheter.Identifiser dine viktigste konkurrenter og hvordan du planlegger å skille din virksomhet.

Opprett de økonomiske prognosene som inkluderer inntekter, utgifter samt en detaljert kontantstrømoppstilling som din nye virksomhet vil generere.

Demonstrer at du og ditt ledelsesteam har evnen til å kunne utføre din 90-dagers forretningsplan og produsere fortjeneste. Gi detaljert relevant yrkeserfaring, dyktighet og utdanning for deg og din ledergruppe.

Pakke 90-dagers forretningsplan til et overbevisende skjema for å selge forretningskonseptet. Dette inkluderer å legge til et dekselark, en redegjørelse for formål og innholdsfortegnelse. Den viktigste egenskapen er imidlertid det faktiske innholdet. Det er viktig for en kortsiktig 90-dagers forretningsplan, enten det er for oppstart eller testing av markedet med en ny forretningsidé, for å understreke kortsiktig natur gjennom dokumentet. Sørg for at forretningsplanen aldri ser bort fra 90-dagers tidsramme, og er hovedtemaet i markedsførings-, økonomi- og ledelsesavdelingene.

Tips

  • Test ditt nye forretningskonsept først.

    Få din forretningsplan gjennomgått av ledergruppen din.