Ideer for Madrassannonsering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Madrasser er et viktig element for hjemmet, men et element som ikke krever hyppig utskifting. Denne lave omsetningshastigheten gjør vellykket annonsering spesielt viktig for eiere av madrassbutikker, da de hele tiden må skaffe seg nye kunder. Ifølge The New York Times bygger vellykket madrassannonsering en følelsesmessig forbindelse med forbrukeren. Forsiktig markedsundersøkelse og kreative reklamekampanjer kan gjøre denne prosessen mer effektiv.

Kjenn Ditt Mål Demografisk

Før du starter en ny reklamekampanje, må du bruke litt tid på markedsundersøkelser i ditt område. Tar du mål på annonsene dine til nygifte, nye huseiere eller middelaldrende voksne? Vil du selge madrasser til familier med små barn, eller utforme annonsene dine for å appellere til barnløse par eller single voksne? Tilbring litt tid med å arbeide med områdets handelskammer for å lære mer om demografien i ditt område, slik at du er forberedt på å markedsføre lokale forbrukere.

Vert en begivenhet for engasjerte par

Hold en begivenhet for engasjert par som lar deg vise frem dine produkter. Fremme muligheten til å teste madrasser, møte bryllupsleverandører og skriv inn for å vinne en passende temapris. Partner med lokale bryllupsfotografer, bakerier og bryllupssteder for å gi dine potensielle kunder flere ressurser de kan velge fra når de planlegger sin store dag og setter opp sitt husstand.

Vert en helsemesse

Vert for en helsemesse og fremme de mange måtene en god natts søvn har til fordel for menneskekroppen. Personer som ikke sover godt om natten kan ha problemer med å utføre oppgaver på jobb, fullføre daglige aktiviteter og ta vare på sine familier. Partner med andre bedrifter i ditt område for å forbedre størrelsen og rekkevidden til disse kampanjene, annonsere dem som en fellesskapsressurs som potensielle kunder kan stole på og stole på. Arbeid med lokal helse-relatert virksomhet som sykehus, massasje terapeuter og lege kontor.

Tillat kundene en sjanse til å evaluere produktet

Sett en forretningsomfattende politikk som salgskunder skal gi kundene tilstrekkelig personvern til å prøve ut madrasser. Tren ansatte for å tillate kundene minst en halv time alene for å prøve ut en eller flere madrasser. Det kan være vanskelig å teste en madrass effektivt hvis du blir overvåket, og nervøse kunder vil være mindre tilbøyelige til å kjøpe. Når butikken din har implementert denne policyen, må du nevne den på nettstedet ditt og i annonsene dine. Vert en sleepover-themed event på en helg ettermiddag, serverer popcorn og godteri, eller kjør annonser som oppfordrer kundene dine til å bringe deres favorittfylte dyr til butikken og planlegge for en kort lur på en madrass etter eget valg.