Slik tar du virksomheten til en bar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å eie en bar eller være ansvarlig for markedsføring og kampanjer for en bar kan være en morsom, men utfordrende jobb. På enkelte steder kan det være mye konkurranse i restaurant- og barindustrien. Hvis du vil holde baren fylt med kunder, er det viktig å fremme baren aktivt og komme med ideer som gjør at bedriften din skiller seg ut fra andre steder i området.

Elementer du trenger

  • Personale

  • Bånd

  • Internett

  • Twitter side

  • Facebook-side

Møt med dine ansatte for å komme opp med salgsfremmende ideer. Flere tanker fungerer bedre enn en når det gjelder markedsføring. Planlegg på forhånd og sett opp en kalender for vanlige kampanjer som dollar øl tirsdag og kvelden martini torsdager.

Bestill et populært lokalt band for å spille i baren din. Hvis bandet allerede har følgende, blir baren din automatisk forfremmet til nye mennesker når bandet legger til konserten i baren din til deres kalender.

Bruk Twitter og Facebook til å markedsføre arrangementer i baren din. Når du bruker Twitter, søk etter personer som bruker hashtags som refererer til ditt lokale område og brennevin. Mens du gjør kampanjer på Facebook, forsøk å bli venner med brukere som allerede er venner med andre lokale spillesteder.

Rabatmatskampanjer kan bringe inn mange mennesker. Hvis baren din også serverer mat, opprett deg som baren som har taco tirsdag med $ 2 tacos eller vinge onsdag med 50 prosent kyllingvinger.

Annonser temakvelder rundt helligdager. Tillat lånetakerne å motta en gratis drikke billett eller halv pris øl hvis de har på seg noe som følger med den kommende ferien, for eksempel en julemuffe i nærheten av julen eller en rød, hvit og blå antrekk for fjerde juli.

Tips

  • Betal noen studenter, som har lovlig alder for alkohol, til å sende ut flyger på deres campus eller i deres hjem om den neste hendelsen på bedriften din. College juniorer, seniorer og studenter fra lovlig alder av alkohol har en tendens til å reise i pakker når de går ut til en bar.

Advarsel

Gjør det alltid veldig klart i dine online kampanjer og på flygebladene dine at folk må være 21 eller over for å gå inn i baren.