Hvordan starte en Hjem Barnehage i Illinois

Anonim

Start en virksomhet i Illinois som et familiehus barnevakt anlegg, og møte behovene til mange foreldre i ditt område. Landlig barneomsorg er spesielt i nød i Illinois, og det forventes å være over 5,6 millioner barn født i staten innen 2025. Sørg for at programmet oppfyller statens krav til lisens, slik at foreldrene kan være sikre på at senteret tilbyr kvalitets barnepass.

Vurder behovet i ditt hjem for barnehage. Ta kontakt med din lokale barnevernreferanse og henvisningskontor for informasjon om hvilken type barnevern som blir bedt om i ditt område. Forespør om behovet for barnevern i fylket ditt ved å kontakte Illinois Department of Public Health. Spør også samfunnsutviklingskontoret eller handelskammeret om virksomheter som kan åpne i samfunnet ditt snart, hvis ansatte kan kreve barnevern.

Se gjennom Illinois lisensbestemmelser for familie barnehjem. Ikke alle familie barnehagehjem er pålagt å få en lisens, men det er perks å få en, som inkluderer mottak av finansiering fra USAs Department of Agriculture's Child and Adult Care Food Program og høyere Illinois Department of Human Services subsidier. I tillegg kan en lisens hjelpe deg med å motta andre typer finansiering. Du kan også registrere flere barn i programmet ditt og belaste høyere avgifter per barn.

En lisens til et barnehjem gir deg mulighet til å ta vare på så mange som åtte barn i alderen 12 og under deg selv, eller opptil 12 barn med assistentens hjelp. Disse tallene inkluderer dine egne barn og ikke-relaterte og beslektede barn. Se Illinois lisensbestemmelser for spesifikke bestemmelser om antall barn og deres aldre du vil ta vare på i ditt hjem.

Sjekk med lokale brann-, bygningssikkerhet- og soneringsmyndigheter for å finne ut hvilke lokale forskrifter som kan gjelde for din familie barnehjem. Huseiereforeningen kan også ha ytterligere begrensninger. Rådfør deg med lisensforskriften for familie barnehjem i Illinois for å lære om statens standarder for hjemmet ditt. Gjør eventuelle nødvendige endringer eller reparasjoner i hjemmet ditt for å sikre at alle lokale og statlige bestemmelser overholdes. Del av deler av hjemmet ditt som ikke er nødvendig for barnepass i løpet av dagen. Bytt til låser som kan låses opp fra begge sider, og legg til teppe til fliser eller tregulv for ekstra trekkraft.

Lag en forretningsplan som beskriver hvordan du vil strukturere virksomheten din og hvordan du vil markedsføre tjenestene dine, og det inkluderer også retningslinjer og prosedyrer for bemanning, opplæringsprogrammering for bedriften din, en kontrakt for forventninger mellom deg og foreldre og måltidsplaner, for eksempel. Inkluder et budsjett som projiserer innledende, førsteårige utgifter og inntekter, samt utgifter og inntekter når senteret ditt når full kapasitet. Snakk med din lokale barnehage- og henvisningskontor for å få hjelp til å estimere kostnader for utstyr og forsyninger og andre relaterte barnehageutgifter. Utarbeide også et journalsystem for alle ansatte, hvert barn og dine utgifter og inntekter.

Kjøpe eventuelle nødvendige forsyninger og utstyr til din familie barnehjem. Mat, kunstforsyninger, leker, matter for tuppetid, såpe og papir er noen eksempler på ting ditt barnehjem vil trenge.

Søk om din lisens hvis du velger å skaffe en. Lisensieringsprosessen tar 3-6 måneder, så sørg for å søke godt før din planlagte åpning. Utfør bakgrunnskontroller av alle som bor i huset ditt eller vil jobbe med deg over 13 år. De over 18 må også være fingeravtrykk. Med din fullførte søknad om hjemme lisens, ta med en liste over de som skal jobbe i barnehjemmet ditt, samt medlemmer av husstanden din over 13, fullførte bakgrunnsautorisasjoner for deg, ansatte og hvert medlem av din husstand over 13 år, en ferdig Barnstøtte sertifiseringsskjema og navn, adresser og telefonnummer på minst tre voksne som ikke er relatert til deg eller bor hos deg som kan garantere din evne til å gi barnepass og din karakter. Skaff skjemaer fra Institutt for barn og familie tjenester. Det er ingen gebyr for lisensansøkningen.

Fullfør en brannsikkerhetsinspeksjon. Når du sender inn lisensansøgningen, vil de lokale brannmyndighetene ha 15 dager til å inspisere hjemmet ditt og sende sine funn til instituttet for barn og familier. Institutt for barn og familier vil gjennomføre inspeksjonen hvis brannmyndighetene ikke gjør det, og det vil inkludere dens funn i sin egen undersøkelse av hjemmet ditt.

Få sertifisert til å utføre førstehjelp, spedbarn / barn HLR og Heimlich manøveren.

Ha en lisensieringsrepresentant fullført en barnehageinspeksjon. Inspeksjonen vil omfatte å observere hvordan du og eventuelle medarbeider samhandler med barn og hvor godt ditt program og hjemmet overholder lisensstandarder. Konsesjonsrepresentantens veileder godkjenner eller nekter representantens studie av hjemmedagens omsorg og anbefaler deg for lisens hvis han eller hun godkjenner studien. Din familiehjems barnehage er gyldig i tre år.