Skarpe kopimaskinproblemer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sharp-merkevarekopimaskiner er vanlige i mange kontormiljøer. Som alle som har brukt mye tid på å bruke en kopimaskin, vet det at fotokopier kan være utsatt for papirstopp, sensorfeil og andre problemer. Feilkoder er laget for å hjelpe brukeren eller reparatøren til å finne og reparere problemer lettere.

Definere kopieringsfeilkoder

Sharp-merkevarekopimaskiner bruker koder for å indikere hvor vanskeligheten ligger. Hvis kopimaskinen ikke produserer kopier, vurder instrumentpanelet for grunnleggende feilsøkingsinstruksjoner og feilkoder. Feilkoder for Sharp-merkemaskiner er vanligvis et sett med to til tre bokstaver og tall.

Typer feilkoder

Feilkoder brukes til å flagge nesten alle typer problemer med kopimaskinen. Rutinemessig vedlikehold, for eksempel å legge til papir, skifte tonerkassett eller vaske fast papirstopp, kan forårsake feilkoder som enkelt kan ryddes av brukeren. Andre koder kan tyde på maskinvare- eller programvareproblemer som for eksempel minneproblemer, feil i fikseringsenheten, temperaturproblemer eller problemer med tilbehør som stiftemaskiner, sensorer eller skannere.

Tolkning av kopimaskinkoder

Feilsøkingskoder varierer avhengig av modell og stil på Sharp-merkevarekopien. Koder varierer også mellom nyere-modell digitale kopimaskiner og eldre, analoge kopimaskiner. Gå gjennom kopimaskinens håndbok for å finne ut hva som er årsaken til problemkoden, eller se Ressurser nedenfor for veiledning til problemkoder.

Anbefalt