Hvordan vise faglig modenhet på arbeidsplassen

Anonim

Inntrykket du gjør i den profesjonelle verden kan påvirke din evne til å etablere forretningsforbindelser betydelig, og om de høyere opptredener vil vurdere deg for fremskrittsmuligheter eller ikke. Arbeidsgivere følger stadig sine ansatte, og viser dårlige vurderinger og uprofesjonell oppførsel kan virke mot deg. Lær hvordan du viser profesjonell modenhet på arbeidsplassen for å fremme sunn, arbeidsplassrelasjoner og få tilgang til videre faglige utviklingsmuligheter.

Utvikle spesialisert kunnskap. Profesjonelle tar seg tid til å utvikle sine faglige ferdigheter og få spesialisert kunnskap på sitt felt. Dette harde arbeidet og engasjementet skiller seg fra arbeidet som fremmes av personer som ikke er seriøse om en bestemt karriere eller som ikke er villige til å gjøre det som trengs for å forbedre profesjonaliteten. Å ta seg tid til å utvikle spesialisert kunnskap kan være en indikator på profesjonell modenhet på arbeidsplassen.

Pass dine egne saker. Skvaller og rykter kan hyppige arbeidsmiljøet og er dårlige vaner å bryte, antyder University of Indiana's Career Services nettsted. Hold negative kommentarer om sjefen din og kolleger til deg selv, og hvis noen deler sladder med deg, må du ikke svare i form og spre informasjon til andre arbeidstakere.

Ta ansvar for feil eller feil. Snarere enn å nedfelle feilene dine eller gjøre unnskyldninger for å unngå å ta ansvar, eie opp til feilene dine, be om unnskyldning og arbeid for å unngå å gjenta de samme feilene i fremtiden.

Fullfør oppdrag innen fristen. Bevis at du er pålitelig og pålitelig ved å møte tidsfrister. Det er uprofesjonelt å jobbe sent for sent eller spørre om tidsbegrensninger, og arbeidsgivere kan ikke anbefale deg for fremtidige prosjekter eller muligheter i selskapet.

Utfordre deg selv og ta imot nye oppgaver. Hvis muligheten oppstår for deg å jobbe med et spesielt prosjekt eller hjelp med en ny oppgave, frivillig for å vise at du er en lagspiller og åpen for nye muligheter som kan hjelpe deg med å vokse som en profesjonell.

Kompromiss og vær realistisk. Ansatte kan ikke alltid få det de ønsker fra arbeidsgivere. Hvis passet over for en kampanje eller nektet en forespørsel om fridag eller lønnsøkning, ikke la disse beslutningene påvirke produktiviteten eller holdningen til jobben din.

Kle deg riktig University of Indiana's Career Services nettsted antyder at hygiene og pleie representerer bildet du vil presentere til andre - det som en profesjonell. Unkempt hår, rynket klær og skitne sko er uakseptabelt. Det er også uprofesjonelt å bruke klær som er for avslørende.

Anbefalt