Hva blir betalt årlig?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selskapet har sannsynligvis både timelønnede og lønnede ansatte, og alle av dem er betalt i henhold til betalingsfrekvensplanen som du bestemmer best passer til bedriftens behov. Dette er vanligvis ukentlig, hver uke, halvtid og i noen få tilfeller månedlig. Mange faglige og administrative arbeidsplasser oppgir en årslønn, noe som betyr at deres årlige grunnlønn er hvordan du oppgir inntektene sine, i stedet for å angi hvor mye arbeidstakeren tjener per time. Derfor, når du refererer til ansatte som betales årlig, betyr det vanligvis at de er lønnede ansatte, og ikke at de blir betalt bare en gang i året.

Salaried Ansatte kontra timelønnede

Den amerikanske arbeidsavdelingen, lønns- og timedivisjonen håndhever loven om rettferdig arbeidskraft. FLSA inneholder to primære klassifikasjoner av ansatte: fritatt og ikke-fritatt. Fritatt betyr at arbeidstakeren ikke mottar overtidslønn for å sette inn mer enn 40 timer hver uke. For å møte testen for en fritatt arbeidstaker må de betales minst 455 dollar i uken eller betale en årlig grunnlønn på 23.660 dollar. I tillegg må de utføre oppgaver som krever bruk av skjønn og selvstendig skjønn, for eksempel å administrere andre, gjøre ansettelsesanbefalinger og lignende plikter som støtter forretningsvirksomhet.

Før du bestemmer deg for å klassifisere en stilling i bedriften din som fritatt eller ikke-fritatt, sjekk WHD-kravene fordi det er spesifikke regler for bestemte yrker, samt unntak fra disse reglene. Ikke-fritatte arbeidstakere er derimot ikke fritatt for overtidsreglene, og når de jobber mer enn 40 timer, må du betale dem på tid og en halv timepris for hver time utover de 40 timene.

Utfordringer og årlige lønnstakere

Du bør stole på dine lønnede ansatte for å fullføre sitt arbeid, uansett hvor lang tid det tar. Dette betyr at hvis du har en lønnsom arbeidstaker - arbeidstakere som mottar lønnen deres, uttrykt som årslønn, og ikke en timepris - at du forventer at arbeidstaker skal jobbe mer enn 40 timer i uken, om nødvendig. For mange ansatte betalt årlig, er det visse fordeler med å bli lønnet. Nemlig må arbeideren ikke slå en klokke for å bevise at han er på jobb. Det er også litt fleksibilitet gjennom hele arbeidsdagen, for eksempel muligheten til å utvide lunsjer uten forklaring. Men hvis du har lønnede ansatte som rutinemessig legger inn et ublu antall timer, er det lurt å se på arbeidsbelastningen og avgjøre om du trenger to ansatte i stedet for bare en som gjør jobben.

Jobbtilbud og årlig lønn

Når du tar med en ny medarbeider om bord, er et skriftlig jobbtilbud den beste måten å kommunisere posisjon, avdeling og rapporteringsforhold, samt arbeidstid og årslønn. Hvis du gir dine arbeidstakere med årsskiftet eller ytelsesbaserte bonuser, angi årlig grunnlønn og beskriv bonusen som skjønnsmessig. Du er ikke pålagt å betale bonuser, men hvis det er bedriftens praksis, kan du nevne det i det skriftlige tilbudet.

Eksempelvis kan jobbseddelelsen si: "Vi er glade for å forlenge deg et tilbud om å bli medlem av ABC Company-familien i Charlotte, North Carolina-kontoret. Dette tilbudet er for heltidsansatt revisor II-stilling, og Du vil rapportere til finansdirektør, Jane Jane Doe. Startdatoen vi diskuterte under ditt siste intervju, er 1. desember 2018. Din årlige grunnlønn er $ 115 000 og du regnes som en fritatt arbeidstaker. Din årlige lønn inkluderer en omfattende fordel Du mottar en egen melding fra vår HR-avdeling om fordeler, som inkluderer helseforsikring, selskapets 401 (k) plan, ferie, sykefravær og betalte ferier. Vennligst les dette brevet og send din aksept skriftlig via e-post. Har du spørsmål, kan du gjerne ringe meg."

Anbefalt