Slik fyller du på arbeidserfaring for en generell entreprenør lisens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En generell entreprenør oppdaterer eller forbedrer eksisterende boliger og bedrifter. Å jobbe som en generell entreprenør krever kunnskap om byggematerialer og sikkerhet, da dårlig utførte ombygginger kan forårsake skade eller skade på eiendom. Mange stater krever at du har en lisens til å jobbe som en generell entreprenør. For å få tak i denne lisensen må du ha erfaring på kontraktsområdet. Du må oppgi denne erfaringen på din lisensansøknad og ha noen andre, for eksempel en tidligere arbeidsgiver, bekrefte at informasjonen din skal gjelde.

Kontakt avdelingen for lisenser og tillatelser i din stat for å avgjøre hvor mange års erfaring og hvilken type erfaring du må søke om en generell entreprenør lisens. For eksempel krever California at du har minst fire års erfaring på reise eller høyere nivå for å søke.

Fyll ut de enkelte informasjonsseksjonene i arbeidsverifikasjonsskjemaet på den generelle entreprenørens lisensansøgning. For eksempel merker California-applikasjonen denne delen som «Kvalifisering av individuell informasjon». Enkelte stater kan bruke forskjellige etiketter. Skriv inn ditt fulle navn, arbeidsgiverens navn og full forretningsadresse og arbeidsgiverens lisensnummer i blått eller svart blekk.

Spør en tidligere arbeidsgiver, tidligere medarbeider eller fagforeningens representant for å fungere som sertifiserer og fullfør verifikasjonsdelen for hver entreprenørjobb du har. Be sertifisereren om å indikere om du jobbet heltid eller deltid, start- og sluttdato, og hvor mange år og måneder du jobbet i de aktuelle seksjonene.

Be sertifisereren om å beskrive alle dine arbeidsoppgaver i det oppgitte rommet. Pass på at han nøyaktig beskriver hvilken jobbfunksjon du har knyttet til entreprenørarbeid. Ikke inkludere kontorarbeid eller uavhengige plikter i denne delen.

Be sertifisereren om å skrive sitt fulle navn og verifisere forholdet til deg på skjemaet i de aktuelle boksene. Han må også gi sin full adresse og telefonnummer. Har sertifisereren signere sertifikatet i blått eller svart blekk. Bruk en egen skjema for hver jobb du har holdt.

Send de utfylte skjemaene til lisensavdelingen i din stat, ved hjelp av adressen som er oppgitt på første side av lisensprogrammet.

Advarsel

Dobbeltkryss all informasjonen for nøyaktighet. Unøyaktig informasjon kan føre til forsinkelse i søknaden din.

Start en ny form i stedet for å krysse ut unøyaktig informasjon. Krysset informasjon kan resultere i et søknad om fornektelse.