Ideer for et oppdragsdepartement

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kirker er en viktig del av det amerikanske samfunnet fordi de ofte har oppsøkelsesdepartementer som møter samfunnets åndelige, følelsesmessige, pedagogiske og økonomiske behov. Vi lever i mer vanskelige tider, og det er et sterkere behov for kirker til å utføre samfunnsopprøret. For eksempel kan en kirke vurdere å drive et yrkesopplæringssenter hvor kirkemedlemmer fra ulike yrker rekrutteres for å hjelpe lokalbefolkningen til å skrive omslagstavler og gjenoppta, klare seg riktig for intervjuet og fylle ut høyskoleapplikasjoner. En annen god oppsummeringsdepartement ideen er at kirken skal ha en fedre rådgivende tjeneste som vil hjelpe dem med å gi barna sine spritlig veiledning, respekt for barnas mødre, leve med integritet og hvordan man skal håndtere økonomi. En annen oppsummeringsidee er at kirken skal starte et mentorprogram for barn av fengslede foreldre.

Krisehjelp

Spesielt i området er utsatt for årlige orkaner eller andre former for alvorlig vær, det ville være en god ide for kirken å starte en gruppe enn å kunne tilby umiddelbar lindring når katastrofer skjer. For eksempel vil et kirkemedlem være ansvarlig for å gi maten, et annet kirkemedlem vil gi klær og toalettsaker, mens noen andre kirkemedlemmer kan ta ansvar for å skaffe penger for å hjelpe ofrene til å finne nye leiligheter, få økonomisk leiehjelp.

Fengselsdepartementet

Fanger har spesielt behov for veiledning og medfølelse, og kirken kan hjelpe dem i denne forbindelse. Fengselsdepartementet kan besøke fengslene i byen og snakke med fanger om viktigheten av å snu livet rundt, slik at de kan bli mer produktive borgere i samfunnet. Departementets tjenestemenn kan også jobbe med fengselsadministratorer for å hjelpe fanger til å forberede seg og ta GED-eksamen dersom de ikke har uteksaminert fra videregående skole.

Forholdsdepartementet

Gift kirker par bør vurdere å danne et ralationship mentorprogram for unge ugifte par i sitt område. For eksempel kan gifteparene være vert for engasjerte par i deres hjem en eller to ganger i uken, og lære dem hva som trengs for et vellykket ekteskap med arbeid. En annen god idé er at ungdomsrådgiveren skal holde ukentlige seminarer for risikostyringer, og diskutere hvordan man kan komme seg bedre sammen med sine familier, venner, lærere og datingpartnere.

Anbefalt