Definisjon av Fashion Merchandising

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Motehandel er et bredt spekter av aktiviteter som bidrar til forhandlerens prosess med å få klær, sko og tilbehør fra det opprinnelige designet til sluttbrukeren. Folk som tjener en mote merchandising grad har en rekke karriere alternativer, inkludert arbeid som en mote kjøper, visuell designer, trend forecaster, eller butikk-baserte salg og service representanter.

Mote Merchandising Oppgaver

En designer lager klær og tilbehør som balanserer original stil med funksjonalitet. Designere fremmer deretter nye linjer til industrielle kjøpere som kjøper nye varer til distribusjon eller detaljhandel. Forhandlere oppretter deretter visuelle skjermer for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra forbrukerne, og gjennomføre salgs- og serviceaktiviteter for å hjelpe kundene å velge de riktige produktene.

Mote Merchandising Karriere

En toårig assosiert grad i mote og design, eller mote-merchandising, forbereder deg for mange karrieremuligheter på mote. Fireårige skoler tilbyr også mote og design bachelorgrader. Mange motehandlere jobber i detaljhandelsinnstillinger som salgs- og servicerepresentanter, eller som spesialister for å sette opp gulvskjermbilder og layouter. Mote kjøperen er et annet karriere spor i merchandising. Detaljhandelskæder gir ofte interne treningsprogrammer for ansatte som ønsker å vokse til en kjøperrolle. Du kan også jobbe i spesialiserte områder som trendprognoser.