Slik starter du et byggeleder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dra nytte av ledelsen og byggebransjen din til å starte et byggeleder. Utvikle relasjoner med generelle entreprenører i ditt område. Avlast byrden av å koordinere alle de forskjellige lagene av arbeidere ved å tilby dine ledelsestjenester. Fokus på å fremme fordelene ved byggeledelse som en viktig del av markedsføringen din. Gjør effektiviteten ditt hovedmål for å opprettholde et strømlinjeformet byggeprosjekt skjema som begynner å fullføre. Siden du vil utføre mesteparten av virksomheten din fra arbeidsplasser, vil mobile enheter være en sentral del av virksomheten din.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Juridiske / skattedokumenter

  • Transport

  • Laptop

  • Mobiltelefon, web / e-post i stand

  • Bærbar arkivboks

  • Dokumentutklippstavle

Forskning ditt marked nøye. Vurder hvordan du skal konkurrere i dette markedet. Planlegg en markedsføringsstrategi. Skriv en kortfattet, godt gjennomtenkt forretningsplan som inneholder en oppgaveoversikt, beskrivelse av virksomheten din, markeds- og konkurranseanalyse og økonomiske dokumenter. Bruk forretningsplanen som en guide gjennom oppstartsprosessen. Legg vekt på ledelsen og byggopplevelsen i forretningsplanen din. Utsiktskunder vil ønske å vite om din bakgrunn og erfaring.

Fyll ut og legg inn juridiske og dokumenter som er nødvendige for å etablere virksomheten din som juridisk enhet på lokal, statslig og føderalt nivå. Disse vil inkludere virksomhets- og skatteregistrering, samt eventuelle lokale tillatelser eller lisenser. Kontakt en regnskapsfører og advokat hvis du har noen spesielle bekymringer. Arbeid med en advokat for å utarbeide en grunnleggende kontrakt som skal inngå i begynnelsen av hvert byggeledelsesprosjekt.

Skaff en pålitelig transportform for virksomheten din. En byggeledelsesvirksomhet vil kreve at du er på jobbsteder mye av tiden. Velg et robust kjøretøy som tåler ujevn arbeidsplasser på uberørt terreng. Du må kanskje reise ofte. Rådfør deg med en regnskapsfører om å spore kjørelengde for skattemessige formål.

Kjøp en slitesterk bærbar PC. Siden du skal jobbe på arbeidsstedet, vil du ha et funksjonelt mobilkontor. En liten bærbar datamaskin vil være tilstrekkelig. Kjøp en mobiltelefon som er i stand til e-post og nettlesing for å tillate kontinuerlig kommunikasjon med entreprenører. Få en bærbar arkivboks og et dokumentutklippstavle for å organisere og transportere papirarbeid mens du er på stedet.

Tips

  • Ha et skilt utskrift for ditt arbeidskøretøy for å markedsføre din bedrift.

Advarsel

Sørg for at en detaljert kontrakt er signert før du begynner på et prosjekt for byggeledelse.