Hvordan får jeg en kontrakt med en bank for å rydde ut sine foreclosures for dem?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når et hjem er ledig etter en foreclosure, må hjemmet ryddes ut før det er satt opp for auksjon eller solgt gjennom en eiendomsmegler. En rengjøringsvirksomhet er ansatt for å få hjemmet klart for potensielle kjøpere. Å få en kontrakt med en bank for å utføre foreclosure clean-out-tjenester kan legge til vanlig rengjøringsvirksomhet som et selskap mottar. Foreclosure clean-out-tjenester kan være den eneste rengjøringen som tilbys av et selskap.

Elementer du trenger

  • Bedriftslisens

  • Arbeidsgiveridentifikasjonsnummer

  • Ansvarsforsikring

Søk etter en bedriftslisens. Bankene er store selskaper og vil sikre at du har din virksomhet satt opp før de avtaler med deg for å rengjøre tjenester. Få din forretningslisens fra staten din og søk om et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer, EIN, fra Internal Revenue Service.

Kjøpsansvarsforsikring. Sjekk med leverandøren av din huseiere forsikring for å se om det tilbyr generell ansvarsforsikring for din bedrift. Ansvarsforsikring beskytter deg mot å måtte betale for ulykker eller skader, som kan oppstå mens du er på jobben. Hvis du for eksempel rydder ut et gammelt trekk hjem, og gulvet gir ut, kan du holdes ansvarlig for den skaden. Hvis du har en generell forretningsforsikringsforsikring, vil du sannsynligvis ikke måtte betale for dette.

Lag markedsføringsmateriale. Bankene vil sannsynligvis allerede ha en kontrakt med et annet rent ut firma, men med turbulente økonomiske tider foreclosures øker og nåværende entreprenør kanskje ikke kunne holde tritt. Skriv ut en brosjyre og visittkort som du kan forlate med potensielle kunder når du besøker dem. Ta med en liste over tjenestene du tilbyr og kontaktinformasjonen din. Hvis du har før og etter bilder av tidligere foreclosure rydde ut arbeidet du har gjort, bør du vurdere å legge disse bildene til brosjyren din.

Besøk bank foreclosure ledere. Når du kontakter bankforvaltere og foreclosure-ledere, er det viktig å ringe fremover og gjøre en avtale. Ta med brosjyrer og visittkort og vær forberedt på å snakke prisalternativer hvis banken er klar til å ansette deg. Vurder tilbud om å fylle ut på kort varsel, hvis det ikke er noen nåværende rydde behov. Banker liker å bevege seg raskt på foreclosure homes for å få dem på markedet og selges raskt: hvis du kan få en ren ut gjort når deres nåværende entreprenør er for opptatt, er det mulig at du vil sikre mer arbeid fra banken i fremtiden.

Tegn kontrakt med banken. Du må vise bevis på ditt forretnings lisens, skatte-ID og ansvarsforsikring før banken vil signere en kontrakt for å bruke deg for tjenester. Les kontrakten grundig og vurdere å bringe kontrakten til din egen advokat før du signerer den.

Tips

  • Det er vanskelig å sikre en kontrakt med en bank for å rydde ut sine foreclosure egenskaper. Vær tålmodig og vedvarende i kontakt med bankene i ditt område.

Anbefalt