Hva skjer med en eneste eiendomsmegling når eieren dør?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eneselskap er den enkleste form for forretningsstruktur og er oftest valgt av gründere når man starter en liten bedrift. Eneeier er virksomhetens eneste eier og er personlig ansvarlig for eventuelle gjeld eid av virksomheten. Når det dannes en eneboliger, er det viktig for eieren å forstå hva som kommer til å bli av virksomheten ved hennes død.

Slutt på virksomheten

I motsetning til et selskap er det ingen eierskap med en eneboliger. Eieren og virksomheten regnes som den samme juridiske enheten, og eieren rapporterer alle forretningsmessige fortjenester og tap på hennes personlige inntektsskatt. Når eieren dør, dør virksomheten i hovedsak med henne. Eksekutor eller administrator av bedriftseierens eiendom styrer virksomhetens eiendeler på samme måte som personlige eiendeler.

Likvidiserende eiendeler

Når enmanshaverens eksekutor tar kontroll over eiendommen, vil han likvidere eventuelle gjenværende forretningsmessige eiendeler, som for eksempel en bygning eller utstyr for å betale av eventuelle gjenværende gjeld i virksomheten. Eventuelle gjenværende eiendeler fordeles i henhold til eierens ønsker som angitt i hennes vilje. Hvis eieren ikke hadde en vilje, vil eiendelene bli distribuert til arvinger i samsvar med intestatjonsloven til eierens stat. Det er mulig at eiendomsutgifter kan redusere verdien av enhver distribusjon betydelig.

Tidligere arrangementer

Hvis eneeier ønsker å se sin virksomhet overleve utover hennes død, er det ett alternativ å selge virksomheten mens hun fortsatt lever. Salgsprovenu kan brukes til å finansiere pensjon. Virksomheten kan selges til en langsiktig ansatt som har uttrykt interesse for å drive virksomheten eller til et annet familiemedlem som allerede er involvert i virksomhetens daglige drift. Et annet alternativ er å sette opp et partnerskapsarrangement hvor eiers interessen til en partner overgår til den andre eieren etter en partners død.

Eiendom Salg

Gården kunne også velge å selge virksomheten til et annet familiemedlem under avregning. Familiemedlemmet kan velge å drive virksomheten under eget navn. Hvis han ikke har interesse for å fortsette virksomheten, kan han velge å selge den til en ny eier eller bare lukke dørene og likvide eventuelle gjenværende eiendeler. Han kunne også holde virksomheten og ansette noen til å drive den til ham eller ta på seg en partner.

Anbefalt