Hva er meningen med internasjonal finansiering?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Internasjonal finansiering kan høres ut som et komplekst, grandiose konsept til noen, men det er ganske motsatt. Frasen refererer ganske enkelt til enhver økonomisk transaksjon som foregår over landegrensene. Hvis penger forlater ett land og kommer inn i en annen, av hvilken grunn som helst, faller transaksjonen under internasjonal finansiering.

Tips

  • Internasjonal finansiering er enhver transaksjon der penger overføres og mottas i to forskjellige land.

Hva er internasjonal finansiering?

Internasjonal finansiering er en monetær transaksjon som skjer mellom to eller flere land. Dette høres enkelt nok ut, men i virkeligheten gir transaksjoner over landegrensene spørsmål om valutakurser og utnyttelse av utviklingsøkonomier. Internasjonal finansiering er en måte å analysere den økonomiske statusen til landene du ønsker å gjøre forretninger med, dømme utenlandske markeder, sammenligne inflasjonsrenter og betale regninger i utenlandsk valuta. Uten internasjonal økonomi vil du ikke kunne sammenligne valutaveksling for å finne ut om kostnaden for å drive virksomhet i utlandet.

Hvorfor har vi internasjonal finansiering?

I et nøtteskall har vi internasjonal økonomi fordi vi lever i en tid med globalisering. Bedrifter kjøper og selger varer i utlandet, land låner ofte penger fra hverandre og organisasjoner opererer i økende grad internasjonalt. Et internasjonalt finanssystem hjelper til med å holde freden mellom nasjoner i denne globaliserte verden. Uten et system for regulering av grenseoverskridende finansielle transaksjoner vil hver nasjon handle i egen egeninteresse. Sjansen for internasjonal konflikt er høy. Mye av økonomien som ligger til grund for internasjonal finans, er opptatt av å holde pengestrømmen i en disiplinert stat.

Hvem er involvert i internasjonal finansiering?

International Finance Corporation, Verdensbanken, National Bureau of Economic Research og Det internasjonale pengefondet spiller sentrale roller i mekling av internasjonal finans. Verdensbanken gir for eksempel finansiering og råd for å bistå mellom- og fattige inntektsland, mens IMF gir råd, retningslinjer og lån til sine 189 medlemsland for å fremme økonomisk stabilitet. Hvis et land trenger et forsiktighetslån for å stoppe det fra å falle inn i en økonomisk krise, vil den nærme seg IMF.

I den private sektoren hjelper Institutt for internasjonal finansiering internasjonal finansiell industri til å håndtere risiko forsiktig, og talsmenn for den typen regulering som fremmer global finansiell stabilitet og bærekraftig økonomisk vekst. Medlemmer av instituttet inkluderer investeringer og kommersielle banker, forsikringsselskaper og hedgefond.

Hva betyr internasjonal finansiering for små bedrifter?

Hvis du har en filial i et annet land, så er det sannsynlig at du skal utføre internasjonal økonomi. Et eksempel ville være å sende penger fra ditt amerikansk-baserte hovedkontor til fabrikken i Mexico City. Selv om pengene aldri endrer hender - tilhører det fortsatt selskapet - det krysset grenser. Så, det er en form for internasjonal økonomi. Å kjøpe råvarer i utlandet eller selge varebeholdningen i utlandet krever også en internasjonal finansiell transaksjon i form av kjøp og salg. Valutakursene er misjonskritiske i disse eksemplene. Internasjonal finansiering lar deg oppdage de relative verdiene for valutaer og finne den rette handelsbalansen.

Anbefalt