Byggingeniør sertifisering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En bygningsingeniør er ansvarlig for daglig drift, utstyrsinstallasjon og forebyggende vedlikehold av en bygning og dens komponenter. Plikter inkluderer vannbehandling og inspeksjon, brannsikkerhetsvurderinger og ansattes sikkerhetsvurderinger. Han deltar også i å skrive retningslinjer og prosedyrer for byggoperasjoner og håndterer bestilling av byggedeler og lagerstyring.

Noen utdanningsinstitusjoner, inkludert handels- og tekniske skoler, tilbyr byggingeniør sertifisering. Før du bestemmer deg for at du skal være sertifisert som bygningsingeniør, forstå ferdighetene som trengs, utdanningskrav og læreplaninnhold.

ferdigheter

En student må lære å sette opp, vedlikeholde og reparere bygningskomponenter som klimaanlegg, belysning og eksosanlegg. Han må også lære å lese og tegne tegninger samt forstå ledningsdiagrammer.

Forutsetninger

De som inngår i et byggingeniør sertifikat program må ha en videregående skole eller tilsvarende. En bakgrunn som å jobbe for en byggentreprenør eller et klimaanlegg og oppvarmingsfirma er ikke nødvendig, men er nyttig.

Plukker en skole

For en opptaksnivå i dette feltet, bør en student søke en tilknyttet grad i byggingeniør. Et slikt program tar normalt to år å fullføre.

Utdanningsportalen anbefaler å plukke en skole som gir ekte verden, praktisk opplevelse. Slike skoler samarbeider med firmaer som kommersielle varme- og klimaanlegg, arkitektoniske organisasjoner eller byggfirmaer. Ved å arbeide umiddelbart i en kommersiell setting, kan en student bedre bestemme seg for å bli involvert i dette feltet etter eksamen.

Kursmateriale

Eleven lærer hvordan man installerer og vedlikeholder høytrykks- og lavtrykkskedler. Emner inkluderer grunnleggende dampprinsipper, hvordan man optimaliserer kjeler for maksimal effektivitet, forbrenningsprosessen og optimal vedlikeholdsprosedyrer. Elektrisk kunnskap som kreves for sertifisering, inkluderer grunnleggende strømkonsepter og forståelse av elektriske koder. Studenten er også pålagt å lære å installere og drive klimaanlegg og varmesystemer. Påføring av varmepumper som utvinner varme fra bakken eller luften, blir også lært. Grunnleggende kunnskaper om kjemisk og elektrisk sikkerhet er også dekket.

Fordeler

Å bli sertifisert som byggingeniør gir utvidet kunnskap på dette feltet. Referansen kan føre til økt lønn og større ansvar.