Hvordan skrive en strategisk styringsplan for teknologiimplementering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En strategisk styringsplan er et verktøy som brukes av øverste ledelse i et selskap for å drive virksomheten fremover. Den strategiske styringsplanen er brukt som en veiledning for alle selskapsbaserte beslutninger. Dette gjør at alle ledende medlemmer arbeider for de samme målene. Strategiske styringsplaner kan også brukes i mindre skala for prosjekter i et selskap. Forsiktig strategisk planlegging før en teknisk implementering gjør at ledelsen og det tekniske teamet kan jobbe mot det samme målet på samme tidslinje.

Bestem og dokumenter det ultimate målet for implementeringen, inkludert hvilke systemer og programvare som skal installeres. Dokument formålet med den tekniske gjennomføringen og hvordan den vil bidra til total effektivitet eller lønnsomhet i virksomheten.

Analyser dagens systemer. Dokumentere eksisterende maskinvare og programvare.

Utvikle en strategi for teknisk implementering. Arbeid tett med tekniske ressurser for å forstå hvordan de nye systemene og programvaren vil bli implementert. Lag en realistisk tidslinje for prosjektets gjennomføring.

Lag et dokument som beskriver alle trinnene som skal tas under den tekniske gjennomføringen. Inkluder tidsfrister for alle hovedtrinn. Angi hvilke fester eller grupper som skal være ansvarlige for hvert trinn i prosessen.

Sett inn et område på dokumentet for signaturer. Del strategisk ledelsesplan med alle berørte grupper i selskapet. Skaff signaturer fra alle parter. Dette vil dokumentere at hver gruppe var involvert i planleggingsprosessen og avtalt til oppgitte oppgaver og tidslinje.

Tips

  • Opprett et eget endret styringsdokument for eventuelle endringer som må kunne gjøres i den strategiske styringsplanen under den tekniske implementeringen. Endringer i systemkrav eller funksjonalitet kan kreve ekstra tid eller ressurser. Vær nøye med eventuelle endringer.