Hva er gjennomsnittlig høyskole studentens inntekt?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan kanskje tro at den typiske studenter bor på ramen nudler og koffein. Du kan skape noen scrimping og spare hver krone for å betale for undervisning, bøker og boliger. Mange studenter arbeider 30 timer per uke eller mer. De jobber for å betale for skole eller å støtte sine familier. Siden studenter arbeider i en rekke yrker og næringer, varierer gjennomsnittlig studiestudentinntekt. De fleste arbeidskollegiet tjener mellom $7,500 og $42,000 per år.

Tips

  • De fleste arbeidskollegiet tjener mellom $7,500 og $42,000 per år.

Stillingsbeskrivelse

Høyskoleelever trenger arbeid som imøtekommer sine klasseplaner. For å finne den fleksibiliteten, jobber mange studenter med mat og personlige tjenester. Disse stillingene kan omfatte matlaging, servering av mat, bartending eller arbeid som kasserer.

Mange studenter arbeider også med kontorstøtte og salgsstillinger. Selv om disse jobbene kan ha mindre fleksible tidsplaner, gir de erfaring i en kontorinnstilling, noe som kan hjelpe elevene til å finne arbeid etter at de har fullført sine grader. Disse stillingene kan omfatte dataregistrering, tekstbehandling, arkivering og kundeservice.

Utdanningskrav

Høyskolestudenter jobber vanligvis i jobber som krever ikke mer enn et videregående eller GED-diplom. Som høyskoleelever får erfaring og tjener studiepoeng, kan de kvalifisere seg til lederstillinger innenfor sitt fagområde.

Studenter som har oppnådd en tilknyttet grad kan kvalifisere seg til stillinger innenfor sitt fagområde. Mange tidlige barndomsutdanningsstillinger, for eksempel, krever en tilknyttet grad for opplæringsarbeid.

Praktikplasser er stillinger spesielt utviklet for studenter eller nyutdannede. De kan bli betalt eller ubetalt. Internship gir erfaring i studentens fagområde, noe som gjør dem mer tiltalende for arbeidsgivere etter endt utdanning.

Industri

Studentene arbeider i en rekke bransjer. Yngre studenter (16-29 år) har en tendens til å jobbe i salg, kontorstøtte, mat og personlig service. Eldre studenter (over 30 år) har en tendens til å jobbe i salg, kontorstøtte, lederstillinger og i utdanning.

År med erfaring

Som studenter fullfører kurs og får arbeidserfaring, kvalifiserer de seg for høyere lønn. Den gjennomsnittlige ukentlige inntekten for noen med et videregående diplom er for eksempel $692. De som har fullført litt høyskole, men uten grad, har en gjennomsnittlig ukeinntekt på $756. Medianinntektene for noen med en tilknyttet grad er $819. De med bachelorgrad har en gjennomsnittlig ukeinntekt på $1,156. Median er midtpunktet hvor halvparten tjener mer, og halvparten tjener mindre.

Jobbutviklingstendens

Tilgjengeligheten av jobber for studenter er avhengig av bransjen. Salgs- og kontorstøtteposisjoner forventes å vokse med 14 millioner arbeidsplasser innen 2020. Dette skyldes etableringen av nye arbeidsplasser sammen med pensjonering av babyboomers. Matservicen og den personlige servicenæringen forventes også å legge til over 9 millioner jobber innen 2020. Ledelses- og profesjonelle kontorstillinger forventes å vokse også, med over 8,2 millioner nye arbeidsplasser innen 2020.