Ideer for Catering Pamfletter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du eier en cateringvirksomhet, er du opptatt av å kjøpe rekvisita, jobbe med kunder på arrangementer og prøve å sørge for at du dekker alle detaljer i kontrakten. Under din travle timeplan, må du ta deg tid til å tromme opp nye virksomheter. En måte du kan gjøre den nye virksomheten jakten lettere er å lage effektive catering brosjyrer. En god catering pamflet vil gå langt i å skape interesse for potensielle kunder og sette deg opp for å lukke avtalen og legge til en annen klient på listen din.

ordlyd

Det finnes en rekke ting som folk ser etter i en cateringbrosjyre. Noen mennesker er interessert i dine matpresentasjonsideer, noen er interessert i prisen og andre må se menyen du tilbyr. Den gjennomsnittlige forbrukeren kommer ikke til å lese mye detalj i en pamflet, og derfor bør du holde formuleringen konsistent og til poenget. Bruk korte setninger som består av bare de essensielle ordene du trenger for å gjøre poenget ditt.

Bilder

Catering er en bedrift hvor folk ser etter presentasjonen på deres arrangement. Du bør ansette en profesjonell fotograf for å jobbe med deg på bilder av dine matpresentasjoner. Bruk bare utstyret du jobber med, og bruk mat som er på menyen din. Du vil ikke inkludere bilder av mat eller oppsett som du ikke kan gjenopprette på klientens arrangement. Bilder kan være et meget kraftig og overbevisende markedsføringsverktøy for cateringfirmaer.

Struktur

En av de tingene en kunde vil få fra din pamflet, er en følelse av organisatoriske ferdigheter. En caterer må være veldig organisert. Det er tidsfrister å møte, folk å snakke med og flere ting som må gå rett for å gjøre en catered event vellykket. For å organisere brosjyren på riktig måte, bruk en side hver for temaer som prising, meny, presentasjonsalternativer og erfaring. Innenfor disse sidene, sørg for å gjøre siden ser pen og organisert i kolonner og rader. Gjør din pamflet lett å lese, og kundene dine vil begynne å se dine viktige organisatoriske ferdigheter.