Hovedmål for kortsiktig finansiell planlegging

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hovedmålene med finansiell planlegging er forskjellig for hver plan og individuell planlegger, ettersom en finansiell plan er opprettet basert på personlige mål og økonomiske ressurser. Målene er også forskjellige for selskaper sammenlignet med personlige økonomiske planer for hjemmet. Med andre ord er hovedmålene med kortsiktig finansiell planlegging de som er viktige for skaperen eller virksomheten i spørsmålet.

Kortsiktige mål

Kortsiktige mål er de som kan fullføres innen kortere tid. Noen kortsiktige mål oppnås innen en dag eller uke, mens andre er ferdig innen en måned. Til sammenligning er de langsiktige og langsiktige målene de som tar lengre tid, enten fordi prosjektene eller målene er større eller fordi omfattende forskning er nødvendig før målet utføres.

Typer finansielle mål

Det er ingen hovedmål for kortsiktig finansiell planlegging, ettersom målene og behovene avhenger av den enkelte personen eller virksomheten som oppretter planen. Eksempler på kortsiktige finansielle mål for en bedrift er å finne ressurser og finansiering for å lansere et nettsted og nyhetsbrev og brainstorming og utvikle ideer til nye produkter. Kortsiktige mål for personlig planlegging kan omfatte å skape et budsjett ved bruk av faste og fleksible utgifter og å betale for små kredittkortbetalinger og lån.

Opprette mål

Kortsiktige økonomiske mål opprettes basert på ønsket eller mål for selskapet eller individet som ønsker å lage en plan. For eksempel, hvis målet er å utvikle en sparekonto med $ 6000 innen tre måneder, er målet kortsiktig fordi det må være ferdig innen 90 dager. Den økonomiske planen inkluderer å sette bort $ 2000 per 30-dagers periode. En del av målet inkluderer å få $ 2000 uten å kaste budsjettet uten balanse.

Betydningen av finansielle mål

Kortsiktige økonomiske mål er viktige, fordi de bidrar til å lage en plan som virksomheten eller individet kan følge. Finansielle mål krever også at planleggeren skal ta opp økonomiske problemer, for eksempel å balansere budsjetter og sikre økonomisk forskning og ressurser. I tillegg stiller innstillingsmål også planleggeren til å takle eventuelle risikoer forbundet med lansering og implementering av de finansielle planene.