Slik starter du en online personlig opplæringsvirksomhet

Anonim

Hvis personlig trening er en sentral del av livet ditt, har du talent eller bakgrunn i vitenskap og ernæring, og du elsker å jobbe med folk, det kan være personlig trening for deg. Mens de fleste personlige trenere følger med sine klienter til treningsstudioet, kan enkelte potensielle kunder som hyppige reisende eller de som bor på avsidesliggende steder, bare kunne bruke tjenestene dine via Internett. De er ditt marked for en online personlig trening virksomhet.

Få sertifisert som personlig trener, og skaff deg andre profesjonelle kvalifikasjoner, for eksempel en ernærings- eller treningsfysiologi, som vil hjelpe deg med å gi høy kvalitet og faglig erfaring. Dette vil gi troverdighet til tjenestene dine, tillate deg å belaste en høyere rente, og sørge for at rådene du gir er lyd.

Lag en forretningsplan. Oppgi alle kostnadene ved oppstart, inkludert oppsett av nettstedet ditt, avtaleplanlegging og personlig treningssporing, innlemmelse og arkiveringsavgift, forsikringspremier, videoutstyr og markedsføringsutgifter. Vurder også hvor mange kunder du kan håndtere på en pålitelig måte om gangen, og hvor lang tid det tar å få hver enkelt av dine kunder.

Pris dine tjenester konkurransedyktig, basert på markedets forventninger. Hvis du er tilrettelagt for fagfolk som reiser internasjonalt og er tilgjengelige for dem døgnet rundt basert på deres tidssone, kan du kanskje belaste mer enn den typiske treningsbaserte avgiften på $ 60- $ 70 per time.

Registrer eller innlemme virksomheten din, og sett opp en bedrifts bankkonto og kredittkort. Snakk med en advokat og regnskapsfører for å forsikre deg om at du har de riktige forsikrings- og ansvarsfraskrivelsene, og lader og arkiverer skatt på riktig måte. Sørg for å fortelle begge disse fagpersonene at du skal jobbe online og dermed dine kunder kan være lokalisert i andre stater og land.

Monter materialene du trenger for å kunne utføre din trening riktig. Dette kan inneholde lenker til nettsteder med treningsbeskrivelser og videoer som exrx.net, bøker eller nettsteder som presenterer vitenskapelig forsvarlig næringsrådgivning, en fullstendig liste over øvelser som kan utføres utenfor et treningsstudio eller med minimal utstyr, prøveopplæringsplaner og så på.

Lag ditt nettsted og markedsføringsmateriale. Nettstedet ditt er ditt "kontor", så vel som annonsen din, og bør gjenspeile de høyeste kvalitetsstandardene. Fyll den med informasjon som er nyttig for kundene dine og tilbringe tid eller penger som sikrer at det er profesjonelt, tiltalende og brukervennlig. Tilbyr å skrive kolonner og artikler for treningsnettsteder som Figur Idrettsutøver, og inkludere lenker til nettstedet ditt.