Hva er sertifisert lønn?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Entreprenører og underentreprenører som arbeider med offentlige prosjekter, gir vanligvis en sertifisert lønn for å bevise at de betaler sine arbeidstakere en rådende lønn, slik det kreves i føderale, offentlige og kommunale bygg- og tjenestekontrakter. En rådende lønn er basert på de lokale basalønnene og fredsfordelene til arbeidstakere som utfører lignende arbeid på private prosjekter som ikke får skattebetalers midler.

Sertifisert lønn

Entreprenører og underleverandører som arbeider med føderalt finansierte eller assisterte prosjekter, må sende spesifikke opplysninger hver uke til det amerikanske arbeidsavdelingens lønns- og timeavdeling som bekrefter at arbeidstakere på prosjektet blir betalt i samsvar med gjeldende lover og forskrifter og at alle informasjonen er riktig. Å tilby falsk informasjon kan avsløre en entreprenør for sivile og strafferettslige sanksjoner, herunder bøter og fengsel.

Herskende lønnslovgivning

På føderalt nivå faller det gjeldende lønnskravet under Davis-Bacon Act og påvirker entreprenører som utfører minst $ 2000 arbeid for å konstruere, reparere eller endre offentlige arbeider eller bygninger. McNamara-O'Hara Service Contract Act dekker entreprenører som tilbyr tjenester til den føderale regjeringen. Handlingene administreres av den amerikanske arbeidsavdelingens lønns- og timeavdeling. Trettien stater har etablert rådende lønnskrav for entreprenører med krav som ligner den føderale regjeringen.

Opptakskrav

Entreprenører er pålagt å beholde informasjon om hver ansatt, inkludert navn, adresse, personnummer, arbeiderklassifiseringskode, basis timelønn inkludert kostnader for frie fordeler som helse- og livsforsikring, og antall arbeidstimer per dag og uke. Den totale faktiske lønn pluss eventuelle lønnsfradrag bør registreres. Informasjon om frynsegoder som ble presentert for arbeidstakerne skriftlig, kan være nødvendig, sammen med opplysninger om opplæring og lærlingprogrammer.

Lønnskjemaer

Form WH-347 brukes av den amerikanske arbeidsavdelingens lønns- og timeavdeling for føderalt finansierte eller assisterte prosjekter. Skjemaet inneholder alle nødvendige opptaksdata på hver ansatt sammen med navn og adresse til entreprenøren eller underleverandøren som sender inn informasjonen). En entreprenør kan bli bedt om å fylle ut skjema WD-10. Dette skjemaet er frivillig og brukes til å bestemme de gjeldende lønnene i lokalsamfunn. Statlige og lokale myndigheter vil vanligvis bruke de føderale skjemaene, eller en faksimile av dem, for å verifisere lønnsdata fra entreprenører.