Slik starter du en hjemme barnehage i Wisconsin

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du bor i Wisconsin og ønsker å åpne opp en barnehage, vurderer du en karriere som er veldig givende, både økonomisk og følelsesmessig. Å få lisensiert tar bare noen få måneder, og du kan forberede hjemmet ditt med alt du trenger ganske billig. Det er mange tilgjengelige ressurser på nettet og i området for å hjelpe deg med alt fra å kjøpe mat, kjøpe forsyninger og til og med lage en pedagogisk læreplan som skal forberede barna på skolen.

Skriv ut og fyll ut en "Request for Child Care Inquiry Packet" fra Wisconsin Department of Children and Families nettsted. Staten Wisconsin krever at du får en lisens hvis du vil ta vare på mer enn tre barn under 7 år i hjemmet ditt som ikke er relatert til deg. Send den nødvendige avgiften med dette dokumentet til:

Institutt for barn og familier på 2187 N. Stevens St. Ste. C. Rhinelander, WI 5450

Per desember 2010 er gebyret 25 dollar.

Undersøk den detaljerte håndboken du vil motta i posten, og som inneholder Wisconsin-lisensreguleringsboken, foreslåtte prosedyrer for oppstart av et program, et oppstartskartotek og annen informasjon som er nødvendig for å åpne opp daghjemmet.

Tegn og send de nødvendige skjemaene i pakken. Disse skjemaene inkluderer bakgrunnsautorisasjoner for alle i hjemmet ditt, Wisconsin dagpleie lisens søknad, en liste over de nødvendige barnehage klasser som må tas, og prosedyrer som vil gjøre hjemmet ditt til et trygt miljø for barna.

Fullfør kursene som kreves for Wisconsin hjemmedagskort. Ett kurs må være i barndomsutdanningen og det andre kurset skal være om å drive en barnehagevirksomhet. Disse klassene inkluderer "Introduksjon til barnehage yrke" og "Grunnlag for familie barnehage". I tillegg, hvis du har tenkt å ta vare på barn under 2 år, må du ta en tredje klasse som heter "Grunnleggende om spedbarn og småbarnspleie" innen 6 måneder etter at du har blitt lisensiert.

Skaff nødvendig forsikring for din Wisconsin hjemmedag. Dette vil inkludere ansvarsforsikring på kjøretøyet og barnehageforretningen. Dokumentasjon må leveres.

Utvikle retningslinjer og prosedyrer for barnehagen. Dette vil omfatte driftstimer, avgifter, regler, daglige aktiviteter, soveordninger, ernæring, helseprosedyrer, fraværspolitikk og alt annet som er relevant for din virksomhet. Lag kopier for å passere ut til foreldrene. Opprett en kontrakt for at foreldrene skal logge for å unngå misforståelser senere.

Få en fysisk eksamen fra legen din, inkludert en TB-test, med mindre du har hatt en i det siste året. Wisconsin krever dette før du får lisensiert.

Bestem hvilke områder som skal brukes av barna og skaff deg utstyr og møbler. Pass på at området er trygt. Kjøp alder passende leker og bøker samt kunst forsyninger. Spar penger ved å bruke Wisconsin Craig'slist, bruktbutikker og garasjesalg.

Gå gjennom de siste trinnene for å skaffe en lisens. Ditt hjem vil bli inspisert av en Wisconsin Child Care Licenser, og når det er godkjent, vil det bli gebyr. I desember 2010 belastes et lisensavgift på $ 60,50 hvert annet år. Ditt gebyr for det første seks måneders prøvetillatelse er $ 15.12.

Tips

  • Home daycare i Wisconsin er mye lettere å starte opp enn et senter med hensyn til sonering. Fra og med desember 2010 kan en kommune ikke forhindre at et familiedaghjem hjemmefra ligger i et zonedistrikt der en enebolig er tillatt.

    Dra nytte av forbundsregerings matprogram. Du vil motta penger hver måned for barnehagen ved å fylle ut en daglig rapport og sende den til representanter for matprogrammet.

    For gratis online skjemaer og dagpleie ideer, sjekk "The Daycare Lady" nettsted.

    Se online for gratis læreplan ideer.