Dra nytte av å ha et arbeidsordringssystem

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsordrer er internt genererte bedriftsdokumenter for å godkjenne spesifikt arbeid. De kan genereres av salgsavdelingen i forbindelse med en innkjøpsordre eller annen avdeling som krever spesifikt arbeid.

Funksjon

Arbeidsordre tjener til å starte arbeid, avklare arbeidet som skal gjøres, leveringsdato og spesielle instruksjoner. Arbeidsordrer brukes også til å spore arbeidets fremgang.

Egenskaper

Hver arbeidsordre inneholder fullstendig kontaktinformasjon til den enkelte som genererer arbeidsordren, kunden eller firmaets salgsrepresentant hvis det er en del av et prosjekt, detaljer om arbeidet som skal utføres, referansedatoer og leveringsinstrukser.

fordeler

Bruk av arbeidsordreresystemvakter mot oversettte forespørsler om at arbeid skal utføres, og gjør det lettere å planlegge arbeidsbelastning, ansettelsesbehov, rettidig bestilling av forsyninger og materialer, produksjon, pakking og frakt. Effektiv planlegging forbedrer kostnadsregnskapet og sparer penger på bedriften.

Betydning

Arbeidsordrer gir en oversikt over forretningsaktivitet som kan nås for budsjettplanleggingsformål og i tilfelle rettssaker.

betraktninger

Arbeidsordrer danner grunnlag for fakturaer, men generelt kvalifiserer de ikke for factoring, siden de vanligvis bare er interne organisasjonssystemer, og ikke lovlige løfter om å betale som kjøpsordrer.

Anbefalt