OSHA-mål

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeids- og helsedirektoratet er en del av det amerikanske arbeidsdepartementet og ble opprettet av kongressen etter at OSH-loven ble vedtatt i 1970. Denne loven håndheves for å sikre at arbeidsgivere og ansatte i alle 50 land har trygge arbeidsforhold gjennom godkjente statlige programmer eller føderale OSHA-programmer. De eneste som ikke er omfattet av OSH-loven, inkluderer selvstendig næringsdrivende, ansatte som er omfattet av andre føderale byråer og familiemedlemmer til gårdsgivere.

Beskyttelsesmål for arbeidstakere

OSH-loven gir beskyttelse for ansatte ved å sikre at arbeidsgivere tilbyr et arbeidsmiljø uten kjente farer og farer. Loven ble opprettet for å hindre at ansatte blir alvorlige skader eller blir drept mens de utfører jobbene sine. Handlingen gir ansatte rett til å sende inn en rapport mot arbeidsgivere som ikke overholder OSHAs standarder og føler at de blir utsatt for farlige eller farlige arbeidsforhold. Handlingen beskytter også de ansatte mot gjengjeldelse av arbeidsgivere som å skyte, demote eller diskriminere dem for å sende inn klager.

Opplæringsmål

OSHAs direktorat for opplæring og utdanning gir veiledning og informasjon til arbeidsgivere og ansatte om hvordan man sikrer trygge arbeidsmiljøer og hvordan de skal oppfylle OSHA-standarder. OSHA Training Institute offiserer helse og sikkerhet utdanning til privat sektor og føderale byrå ansatte og OSHA Training Institute Education Centers tilbyr kurs på ulike steder i landet. OSHA-målene inkluderer også å gi opplæring til arbeidsgivere og ansatte i spesifikke næringer, inkludert bygg og maritimt. Treningene inkluderer 10-timers eller 30-timers kursopplæring om helse- og sikkerhetsfare og hvordan man kan forhindre dem. Disaster Site Worker opplæringsprogram gir 16 timers instruksjon til ansatte med kompetanse på opprydding av katastrofeområdet og de som tilbyr støtte på stedet.

Arbeidsgiverhjelpsmål

Siden OSHAs mål inkluderer å gi informasjon om sikkerhetspraksis på arbeidsplassen, tilbyr de gratis konsultasjoner på stedet for arbeidsgivere som ønsker en evaluering av deres arbeidsplasser for å sikre at de gir trygge arbeidsmiljøer for sine ansatte. Små og mellomstore bedrifter kan få en fortrolig evaluering av potensielle eller nåværende farer, opplæring om hvordan man gjør forbedringer og forebygger farer, så vel som sikkerhetstrening for sine ledende ansatte. Hvis en arbeidstaker sender inn en klage mot en arbeidsgiver for farlige arbeidsforhold, vil en OSHA-representant starte en undersøkelse og foreta inspeksjon på arbeidsplassen. OSHA-inspektører informerer arbeidsgivere om sine funn og kan utstede bøter eller sitater hvis alvorlige farer er funnet eller hvis arbeidsgivere bryter med OSHAs sikkerhetsstandarder.