Definer Rework kostnad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge businessdictionary.com er rework kostnaden standard eller faktisk kostnad for korrigering av feil arbeid. Dette er en forebyggbar kostnad som øker de totale driftskostnadene.

Korrigere feil

Ofte må det endres i et produksjonsanlegg, som påvirker den totale årlige driftskostnaden. Men omarbeidskostnaden overses ofte og er ikke identifisert som en separat driftskostnad. Dette kan føre til feilaktige tall på selskapets regnskapsbøker.

Sporing Rework kostnad

For å spore den nøyaktige arbeidskostnaden inkluderer faktorer som materialer og arbeidskraft sammen med kostnadene ved å bruke utstyret som brukes i omarbeid. Andre hensyn er prisen på plass tildelt, papirarbeid og administrasjonstid. Legg opp alle disse kostnadene for å realisere den reelle omregningskostnaden.

Kvalitetskostnad

Kvalitetskostnad er en standardteknikk som brukes til å evaluere trendene i kostnadene til produkter og tjenester. Dette inkluderer omarbeidskostnader, reparasjoner og vedlikehold. Hovedkvaliteten til kvalitetskostnad er å gi et verktøy for å kontrollere om produktene oppfyller kundenes krav.

Redusere arbeidskostnader

For å redusere kostnadene for omarbeidet bør omarbeidet prosjekter vurderes og analyseres for å identifisere feilene som nødvendiggjorde omarbeidet. Strategier bør da innføres for å unngå å gjenta disse feilene.