Automotive Finance & Insurance Training Online

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bilfinansieringen og -forsikringen, eller F & I, leder møtes med nesten alle kunder i et forhandler for å selge finansiering, forsikring og garantier til nye og brukte bilkjøpere. Arbeider med banker og finansinstitusjoner har F & I-lederen en dramatisk innvirkning på forhandlerens fortjeneste. Opplæring og utdanning for denne viktige forhandlerposisjonen er viktig og er tilgjengelig fra en rekke elektroniske kilder. Mange leverandører, konsulenter og utdanningsinstitusjoner gir denne opplæringen til potensielle F & I-ledere.

Leverandører og konsulentprogrammer

Leverandører og konsulenter tilbyr mange elektroniske programmer for bilfinansiering og forsikringsledere. Programmene varierer sterkt i varighet og pris, samt i tilbudte tjenester. Emner inkluderer typisk finansieringsalternativer, utlåns- og leasingforskrifter, forsikringsprodukter, samt salgsfunksjoner og teknikker. Noen leverandører og konsulenter tilbyr plassering og jobbhjelp, og andre har forhold til forhandlere som kan hjelpe nye F & I-ledere å finne jobber etter eksamen fra programmet. Forskning er nødvendig for å finne programmet tilpasset dine individuelle behov.

Profesjonelle foreninger

National Automotive Dealers Association, eller NADA, er den største faglige foreningen for bilprofessorer. Gjennom NADA-universitetet og læringsnavet tilbyr de mange nettkurs for å utdanne og trene F & I-ledere og ansatte. Du kan ta kurs i en planlagt pensum eller etter behov, avhengig av ferdigheter og erfaring. Foreningen for finans og forsikring fagfolk tilbyr også trening og sertifisering programmer og kurs. De tilbyr også gratis online konferanser og opplæring for medlemmer.

Høyskoler og universiteter

Mange høyskoler og universiteter tilbyr ikke-kreditt og sertifikatopplæring for økonomi- og forsikringspersonell. Disse elektroniske programmene gir muligheter for enkeltpersoner som søker utdanning for finans og forsikring, mens de ikke får en høyskoleutdanning. Du kan også få en bachelor-grad som inkluderer kurs for finans og forsikringstrening. Mange store nettuniversiteter tilbyr programmer og alternativer for sine studenter. Alternativer og opplæringsassistanse varierer etter høyskole og program. Enkelte universiteter har også karriereplasseringsavdelinger som hjelper til med jobbsøking og jobbarbeid.

Tilleggsalternativer

Self-paced online læring er også tilgjengelig fra mange nettleverandører. Du kan ta disse kursene i ditt eget tempo og tid, og mange tilbyr test og simuleringer i treningsprogrammene. Både NADA og Association of Finance and Insurance Professionals tilbyr denne typen opplæring. Hvis du er en ansatt i en forhandler som er medlem av NADA, kan de også tilpasse læring for dine individuelle behov. Mange leverandører og konsulenter tilbyr også denne typen tilpasset opplæring.