Hvordan starte en Automotive Performance Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan tjene mye penger i bilbransjen hvis du er en sertifisert mekaniker, eller hvis du ansetter en sertifisert mekaniker. Mange mennesker liker å gjøre sine daglige sjåfører har en liten del av dem - og det er mange ytelsesdeler som hjelper med gass kjørelengde.

Denne artikkelen vil forklare hvordan du starter en bilforbedringsvirksomhet.

Elementer du trenger

  • Mulighet for å sikre finansiering

  • Kontorutstyr og rekvisita

  • Skilt

  • plassering

Starte en Automotive Performance Business

Sikker finansiering. Hvis du ikke har penger til å gå deg selv, må du finne finansiering for en butikk, med mindre du leier utstyret.

Kontaktverktøys distributører som Matco og Snap-On hvis du ikke har verktøy. Verktøy skal være en integrert del av virksomheten din. Mekanikk forventes å levere sine egne verktøy, med unntak av datamaskiner og dynos.

Kontakt utstyr distributører. Du trenger, i det minste, to heiser, en dekkmaskin, en dekkbalanse, en klimaanlegg og en bremsegevind. Dette utstyret kan gi deg litt penger, men du kan også finne brukt utstyr. Din lokale verktøydistributør er en god person å spørre om brukt utstyr, fordi han besøker mange butikker på hans ukentlige løp.

Kjøp kontorutstyr og rekvisita. Du trenger et kasseapparat, kasseapparatrekvisita, en kredittkortmaskin, kredittkortmateriell, en datamaskin og et diagnostisk program som AllData eller Mitchell. Disse programmene gir deg informasjonen som trengs for å fikse alt på en bil, og også med ledningsdiagrammer. Ledningsdiagrammer er avgjørende for denne virksomheten.

Se etter skilting. Du må ha skiltene dine gjort. Hvis den nye eiendommen ikke har skilt, må du søke på soneringskortet for å få et veikantskilt satt opp. Du vil også ha et skilt på bygningen. Hvis du har ASE-sertifisert techs, eller hvis du er ASE-sertifisert, bør du ha ASE-skilting på butikken og i butikken.

Kontakt det lokale oljeselskapet. De vil kunne gi deg en tank for å avhende gammel olje. De vil også hente den gamle oljen når tanken er full.

Kjøp eller opprett en kunde database. Ikke stole på databasen som følger med Mitchell eller AllData. Disse databasene inneholder bare så mange poster. Du vil ønske å kunne gi kundene dine opplysninger om hva de hadde gjort med sine biler.

Sjekk med din by, fylke og stat for eventuelle lisenser du trenger. Oppbevar riktig lisensiering og vis den på kontoret som kreves av lisensieringsbyrået.

Prokure garasjepersonellforsikring. Dette vil beskytte deg mot ethvert ansvar hvis en kunde eller en ansatt blir skadet på stedet og vil også beskytte deg hvis du kommer inn i en ulykke mens du kjører en kundes bil.

Tips

  • Du vil også trenge mindre utstyr som motorstativer, motorheiser, gulvkontakter, overføringsstativer, girkasser, en verktøykasse for alle verktøyene dine, en rullevogn, vognstoler, rullestoler og ulike remskiver.

Anbefalt