Slik importerer du klær fra India

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik importerer du klær fra India. Med en engelsktalende befolkning og ingen krav til lisensiering, er India et ideelt sted for å importere klær. Indias blomstrende tekstilindustri gir seg godt til de som ønsker å starte en importvirksomhet. Klærne er rimelige, og mange indianere liker å gjøre forretninger med USA. Prosessen med å importere klær fra India kan være komplisert, men følg trinnene nedenfor for å komme i gang.

Sjekk dine lokale lover om hvordan du driver en bedrift juridisk.

Finn en leverandør i India ved å gjøre din undersøkelse. Intervju andre som har importert klær, eller besøk India selv. Internett er et godt utgangspunkt, men det er bare så mye du kan gjøre med Internett-forskning og e-post alene.

Sett en prøveordning for å notere hvor lang tid det tar for bestillingen din å ankomme, kundeservice og kvaliteten på klærne. Denne prøveperioden vil spare deg for mye tid. Hvis du ikke er fornøyd med denne leverandørens tjeneste, fortsett.

Kjenn den nødvendige dokumentasjonen for all import som kommer i USA. Vanligvis består denne dokumentasjonen av en kommersiell faktura som beskriver produktbeløpene, en ankomstbrev, en sjø- eller luftveisregning, en pakkeliste og Tollformularene 3461 og 7501.

Finn en import megler for å hjelpe med importprosessen. Denne personen eller firmaet håndterer de komplekse problemene rundt tollregistreringsprosessen.

Tips

  • Det hjelper å lære hvordan indianerne gjør forretninger for å kommunisere effektivt med leverandører. Nettsteder og bøker er en verdifull ressurs for denne informasjonen.