Betydningen av høflig kundeservice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kunder ønsker å bli behandlet til en høflig opplevelse når de snakker til en kundeservicerepresentant. Vær det som en salgsrepresentant eller en kontospesialist, kunden baserer sin fremtidige virksomhet på den tjenesten han mottar. Hvis en representant ikke er høflig, er det sannsynlig at kunden vil ta sin fremtidige virksomhet andre steder.

Redusert eskalering

Kunder ber om å snakke med veiledere eller til og med avbryte tjenester på grunn av faktorer som mangel på bekymring, mangel på kunnskap og mangel på forhold. Å være høflig til en kunde reduserer sannsynligheten for eskalering til en veileder eller kansellering fordi det raskt viser kunden at representanten har kompetanse til å bygge et forhold. Ofte, når kunden har roet seg, jo mer høflig representanten, jo mer blir forholdet mellom kunden og selskapet reparert.

Forhold over kunnskap

Behagelige representanter er i stand til å bygge rapport med kunder og få kunden til å føle at problemene deres er løst selv om representanten sliter med kunnskap. Kunder ønsker å bli behandlet som verdifulle selv om de gir et selskap minimal fortjeneste. Representanter som forstår dette arbeidet for å bygge relasjoner som gjør at de kan dekke opp mangler angående egen kunnskap. På grunn av dette fokuserer kunden mer på det positive forholdet de har med selskapet, og ikke på mindre problemer med informasjonen de ble gitt.

Økt lojalitet

Kunder som behandles med en høflig samtale hver gang de ringer kundeservice, har en bedre følelse av merkevare lojalitet til selskapet. Ofte kan en uheldig representant føre til at en kunde forlater, men konsekvente erfaringer vil skaffe seg en kunde for livet.

Bedre atmosfære

Ringsentre som lærer høflig oppførsel til representanter og viser disse egenskapene i eget lederskap, har representanter som er motiverte og oftere oppnå langsiktige, vanskeligere å nå mål. Kvalitetspoeng og tilbakemeldinger fra kundeservice er positive, som driver en positiv atmosfære inn i call center.

Målbar statistikk

Et uavhengig firma som J.D. Power and Associates måler kundens følelse av høflighet av representanter når de bestemmer rangeringen av kundesupport i organisasjoner. Også mange kunder rapporterer en organisasjon til Better Business Bureau hvis de ikke føler at de ble behandlet høflig. Mange potensielle kunder ser til disse firmaene for å avgjøre hvem man skal gjøre forretninger med. Bedrifter med lav rangering risikerer å miste potensiell virksomhet.