Slik annonserer du

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik annonserer du. Uansett om du selger pizza, plengjødsel eller kur for forkjølelse, vil ditt produkt eller din tjeneste aldri selge hvis kjøpere ikke vet at det eksisterer. Når det gjelder å nå potensielle kunder, har du bare noen få sekunder å tiltrekke seg, etablere sin tillit og appellere til deres behov. Annonsering virker, hvis du holder følgende i bakhodet.

Ta kontakt med annonseringsavdelingen i aviser, magasiner og radiostasjoner for å få tak i vurderingsark. Kjenn budsjettet ditt, og hold deg til det. Ikke blåse alle pengene dine på en kampanje, og kast bort ikke tid og penger på lavproduserende annonser.

Forskning så mye som mulig om ditt produkt eller din tjeneste, og se etter små kjente fordeler du (eller dine konkurrenter) aldri har utforsket før.

Bestem hvilken type annonsering som passer best for det du prøver å selge. Velg metoder som gir den største avkastningen på den minste investeringen. Prøv å identifisere målkjøperen, og definer hvordan produktet eller tjenesten din kan forbedre livet. Mål bare personer som har et reelt behov eller ønske om det du prøver å selge.

Forskning konkurrenters annonser, og finn ut hvordan du kan gjøre en bedre jobb. Skriv en fordel-fylt overskrift, og støtte denne fordelen i hele resten av kopien. Husk å skrive på et åttende klasse nivå, og bruk en konversasjonsstil. Inkluder også kuponger, nettsider eller gratisnumre for prøver, gratis prøveversjoner eller gratis informasjon.

Test hver annonse du produserer, og følg med på svarene dine. Legg til kontaktinformasjonen i en database, og følg opp med vanlige, gjenta tilbud. Ranger dine potensielle kunder etter deres type svar, og slipp dem som ikke svarer i det hele tatt.

Tips

  • Annonser som ser ut som artikler fungerer bedre enn de som bare underholder. Ikke skriv til vennligst ja-mennene i styrerommet. Inkluder spesifikasjoner snarere enn vag informasjon.