Kan du motta arbeidsledighet fordeler hvis skadet?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsledighetsforsikringspenger er kun reservert for de som er arbeidsledige av andre grunner enn skade eller funksjonshemming. Imidlertid er kompensasjon tilgjengelig fra andre kilder, både for de som ble skadet på jobben og for de som har midlertidige funksjonshemninger som ikke er arbeidsrelaterte. De som mottar skader som fører til permanent funksjonshemming, er kvalifisert for føderale fordeler.

Arbeidsledighetsforsikring

Arbeidsledighetsforsikring, eller ytelser, gis til amerikanske statsborgere og lovlige innbyggere som mister arbeid uten egen feil. Disse fordelene er ikke tilgjengelige for de som mister arbeid på grunn av midlertidig eller permanent funksjonshemming. Fordeler administreres av statlige myndigheter. For å motta arbeidsledighetsforsikring. søkere må ha jobbet jevnt i løpet av basisperioden eller året før søknaden ble sendt inn. Antallet av arbeidsledighetsforsikringspenger er basert direkte på det søknadsbeløpet som ble foretatt i basisperioden. De som mottar ytelser forventes å søke aktivt arbeid.

Arbeidskompensasjon

Arbeidstakerutgift er penger og medisinske ytelser til ansatte som er skadet eller blir syke som et direkte resultat av arbeidet. Kjent generelt som arbeidsmannens kompensasjon, skyldes denne kompensasjonen i tilfelle både midlertidig og permanent funksjonshemming. Lov om arbeidsmannens komplikasjon er forskjellig fra stat til stat. I Alabama, for eksempel, er alle arbeidsgivere juridisk forpliktet til å yte erstatning for arbeidsskaderelatert skade eller sykdom som varer mer enn tre dager. Alabama arbeidsgivere er forventet å sende alle arbeidsmannens komp krav og betalinger med staten. Hvis arbeidsgivere opprettholder arbeiders erstatning, bør ansatte søke juridisk råd. Antall arbeidsmedlemmer er basert på den skadede eller syke ansattes lønn.

Statlige fordeler

Fra 2011 gir fem amerikanske stater og Puerto Rico midlertidig funksjonshemmedeforsikring (TDI) til beboere som ikke kan jobbe på grunn av skader eller sykdommer som oppstår utenfor arbeidsplassen. Statlige programmer finnes i California, New Jersey, New York, Rhode Island og Hawaii. For å være berettiget til ytelser gjennom disse programmene, må søkere være statsborger som jobbet regelmessig på tidspunktet for funksjonshemmingen. Antallet ytelser som tilbys er basert direkte på søkerens lønn eller timelønn. Statens arbeidskompensasjonsstyret administrerer TDI i New York. I Hawaii administreres det av Institutt for arbeid og industrielle relasjoner. Alle andre programmer administreres av samme byrå som administrerer arbeidsledighetsforsikring.

Trygdeordninger

De med skader som medfører permanent funksjonshemning er berettiget til ytelser gjennom trygdeordninger. Sosial sikkerhet uførhet forsikring (SSDI) er gitt etter fem måneder med funksjonshemming. Disse fordelene er bare tilgjengelige for de som betalte skatt til programmet for trygdeordninger mens de jobbet. Beløpet av den månedlige SSDI-betalingen er basert direkte på det beløpet som en mottaker betalte inn i programmet gjennom skatt. Fra og med 2011 kan SSDI-mottakere fortsette å motta betalinger med full ytelse mens de arbeider hvis de gjør mindre enn $ 1000 per måned. De som lager mer enn $ 1000 per måned er kvalifisert for reduserte ytelser.