Hvordan forbedre interdepartementale relasjoner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du driver en bedrift med flere avdelinger, kan det være en utfordring å få disse avdelingene til å eksistere harmonisk sammen. Mange selskaper har rivalisering mellom avdelinger og ledere fra disse områdene kan være for konkurransedyktige. Dette fører til spenning mellom de ansatte i de ulike avdelingene også. Hvis du befinner deg i denne situasjonen, kan du ansette en rekke strategier for å forbedre interdepartementelle relasjoner. Hvis de ulike avdelingene i bedriften din kan begynne å jobbe sammen, kan den forbedre produktiviteten og hjelpe virksomheten din til å kjøre mer effektivt.

Oppfordre kommunikasjon mellom de ulike avdelingene i virksomheten din. Et av problemene som mange bedrifter har, er at avdelingene holder seg til seg selv og ikke kommuniserer fritt. Fremme et miljø for fri kommunikasjon mellom ansatte og ledere i ulike avdelinger. Når du deler informasjon, gjør det med alle avdelinger i stedet for å spille favoritter. Hvis du behandler hver avdeling som om det er viktig, kan det bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom dem.

Har gruppefunksjoner som inkluderer alle avdelinger i virksomheten din. Når det er mulig, ha selskapsmiksere, feriefester og andre arrangementer som gjør at dine ansatte kan komme sammen. Hvis ansatte aldri har mulighet til å besøke hverandre utenfor arbeidet, kan det skade deres potensielle forhold.

Sett opp obligatoriske lunsjmøter av og til. Mens du ikke med rimelighet kan forvente at dine ansatte skal spise lunsj sammen hver dag, kan du ha en lunsjmøte en gang hver annen uke eller en gang i uken, slik at ansatte kan binde seg. Krev ansatte fra alle avdelinger å spise lunsj sammen og besøke hverandre.

Lytt til innspill fra alle de ulike avdelingene i en bedrift. Hvis du oppfordrer innspill fra alle avdelinger i virksomheten, vil det bidra til å fremme rettferdighet. På denne måten vil hver avdeling føle seg som om den har et uttrykk for hvordan virksomheten fungerer.

Advarsel

Mens du vil at avdelinger skal komme sammen, trenger de fortsatt å kunne fokusere på oppgavene ved hånden. Fremme lagsenhet gjennom prosjektoppgaver innen avdelinger også.