Slik starter du en entreprenørkontraktsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en entreprenørskapsvirksomhet kan være ganske enkelt, spesielt hvis du har omfattende bransjeerfaring og et rykte som en god snekker. Hvis du ikke gjør det, må du fortsette med forsiktighet og gå om oppstartsprosessen riktig, omgir deg selv med de riktige personene og ha en sterk plan.

Elementer du trenger

  • Entreprenørens lisens (hvis aktuelt)

  • Bedriftslisens (hvis aktuelt)

  • Arbeidskapital

Få bygningserfaring. De mest vellykkede entreprenørene har tilbrakt mange år i grendene svingende hammere og gjør det fysiske arbeidet som er nødvendig for å bygge hus og andre strukturer. Det er derfor klokt å ha minst tre til fem års erfaring med konstruksjon under beltet ditt før du starter din egen kontraktsvirksomhet. Det er også smart å gjøre deg kjent med hvordan du kan by på jobber, forstå tegninger, lese og forhandle kontrakter (se Ressurser) og ansette underleverandører.

Skriv en forretningsplan. Selv om det noen ganger er svært nyttig å skrive en forretningsplan for enhver profesjonell venture, som en entreprenør er en sterk bedrift et must. Du må vite hvor og når du skal skaffe finansiering på prosjekter, håndtere fagforeninger, ansett den riktige hjelpen og hold nære dine økonomiske data. Sørg for at planen din har en omfattende tre-til-fem års utvidelsesplan. Du kan ansette en CPA, advokat eller markedsføringsfirma for å hjelpe deg, eller kjøpe en entreprenør forretningsplan kit (se Resources).

Skape et offisielt byggefirma. Velg et profesjonelt navn og kontakt din statssekretær for å innlemme din bedrift ved å danne et aksjeselskap. En LLC er ofte en god offisiell forretningsenhet for entreprenører, da du vil ansette underleverandører, håndtere en rekke kunder og ta på betydelige mengder gjeld for å finansiere noen av prosjektene dine. En LLC vil tillate deg å nyte fordelene med både et selskap og en eneboliger og la deg betjene som en troverdig og offisiell virksomhet (se Resources).

Skaff en byggelinje av kreditt. Som en generell entreprenør vil du kontinuerlig ha behov for betydelig arbeidskapital. Kontakt en kommersiell banker som ofte jobber med entreprenører i ditt område. Vis dem din forretningsplan, eller søk etter kredittgrensen for dine behov på nettet (se Ressurser). Når kreditt er godkjent, er du klar til å finansiere jobbene dine. Etter hvert som prosjektene dine er ferdig, og kjøpere kjøper egenskapene du bygger, blir kredittgrensen din betalt.

Få en statslisens. Noen stater krever at entreprenørfirmaer er lisensiert. Kontakt statssekretæren eller guvernørens kontor for å spørre om byggentreprenører krever lisens i din stat. Noen stater har mange entreprenør lisensiering klassifiseringer. Prosessen kan derfor være ganske detaljert. I California er det for eksempel mer enn 40 forskjellige klassifiseringer av entreprenører, de fleste krever forskjellige lisenser. Du vil sannsynligvis bli pålagt å fullføre et kurs og passere en statsbygger / entreprenør undersøkelse. Last ned eller har sendt deg riktig lisensprogram og fullfør hvert dokument i henhold til retningslinjene. Har viktig informasjon om om din bedrift praktisk: din økonomi, bevis for innlemmelse, bankinformasjon, referanser og en tilfredsstillende kriminell bakgrunn, sjekk om du må oppgi det for å få en lisens. Du kan også bli pålagt å kjøpe et kautionskrav.

Bli forsikret. Kontakt din forsikringsagent for et tilbud på en entreprenørs ansvarspolicy. Basert på dine eiendeler, gjeld og størrelsen på firmaet ditt, kjøpe nok forsikring for å dekke deg i tilfelle en ulykke, Guds handling eller annet tap av inntekt.

Bestem på en stab. Noen entreprenører ansetter lønnsmessige eller timemenn til å jobbe direkte for dem. Noen bruker kun underleverandører eller fagforeninger. Noen ansetter begge. Avhengig av hvilken type arbeid du skal gjøre, kan du kanskje bare ansette underleverandører for å starte. Bli med din lokale snekkerforening. Selv om enkelte entreprenører velger å unngå unionshjelp, er det ofte den eneste måten å leie faste handelsfolk på. Lei minst én person til å jobbe med telefonene dine, hold bøkene dine og fremskynde jobber. Minst en medarbeider skal ansettes for å utføre planleggingstilbud og by på jobber.

Finn et sted. Avhengig av spesialitet, bør du finne god plass til å lagre materialer, parkere kjøretøy og ha et profesjonelt oppsettkontor slik at du kan møte kundene for å gjennomgå utskrifter og forhandle kontrakter. Finn en anerkjent eiendomsmegler for å hjelpe deg med å finne en passende plass.

Finn gode leverandører. Arbeid med fullskala tømmerfirmaer og andre leverandører som tilbyr prispoengrabatter for entreprenører og imøtekomme bygningsgruppen. Bli kjent med leverandørene dine godt. Du vil sannsynligvis måtte åpne kontoer med flere leverandører. Det er vanlig for enkelte leverandører å kreve et kredittkort, sjekke referanser eller be om et kontant innskudd for å åpne kontoer med dem.

Markedsfør firmaet ditt. Bli kjent med alle i bransjen. Hvis du har erfaring i bransjen, vil dette være enkelt for deg. Hvis du er ny i byen, vennligst bli med din lokale hjemmebyggerforening og handelskammer. Nettverk med bankfolk, Realtors, innramming selskaper og utviklere. Bruk direkte post, e-postblast og annonser i din lokale avis. Annonser i eiendoms- og bygghandelspublikasjoner er også svært effektive måter for entreprenører å få forretninger på.

Tips

  • Få en bedriftslisens hvis en er nødvendig i ditt område. I tillegg til en entreprenør lisens, kan du bli pålagt å få en stats- eller bybransel eller begge deler. Kontakt din stat og lokal myndighet for informasjon.

    Hold deg selv utdannet og sertifisert når det er nødvendig. Byggebransjen endres ofte. Det er alltid nye byggteknikker og endringer i beste konstruksjonsmetoder. Hold deg oppmerksom på disse endringene ved å delta på seminarer, ta opplæringskurs og kommunisere med andre i bransjen.

Advarsel

Betal alltid leverandørene dine i henhold til deres faktura. Leverandører av byggematerialer er ofte raske til å lukke kontoer for entreprenører og plassere mekanikerens rettigheter på eiendommer eid av byggherrer som ikke betaler sine regninger til rett tid.

Forskningsforeninger forsiktig før de begynner. Noen entreprenører finner det mer kostnadseffektivt å unngå å bruke fagforeningshjelp. Ikke tillat unionsrepresentanter å tvinge deg til å bli med i en union før du vet innsatsene i lokalforbundets politikk.

Ikke prøv å være alle ting for alle mennesker. Start din virksomhet basert på ditt kompetanseområde. Hvis du har boligbygging, må du først kjøre med den opplevelsen. Ikke avgren i andre byggverk før du har evnen.