Hvordan lage en Plagiarism Checker

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Plagiat er en person som bruker en annen persons skriftlige gjerninger uten tillatelse. Dette er ulovlig og kan være skadelig for den opprinnelige forfatteren. Plagiatjekontrollere er dataprogrammer som tar et arbeid og sammenligner det med andre verk for å se om det samsvarer. De fleste opererer ved å skrive inn hva de sjekker inn i en søkemotor eller database og sammenligner den med andre verk.

Elementer du trenger

  • Dataprogrammering ferdigheter

  • Tilgang til internettforbindelse

  • Datamaskin

  • Evne til å opprette arbeidskode

Dokument programmeringsprosessen. Du bør registrere og dokumentere hvert trinn i arbeidet ditt. Dette vil gjøre det lettere å gå tilbake og fikse om noe går galt med plagiatjekontrolleren. Det vil også være til stor nytte for alle fremtidige brukere eller redaktører av plagiatjekontrolleren din, inkludert deg selv.

Bestem hvordan du vil at plagiatkontrollen skal fungere. Du må bestemme hvordan informasjon vil bli innført i detektoren, for eksempel kutt og lim inn eller skanning. Du må også bestemme hvordan resultatene skal bestemmes. Du må også bestemme hvilken type grensesnitt, og programmets kompleksitet, brukervennlighet og stil.

Lag en algoritme for plagiatkontrollen. Algoritmer er planer for et program. Algoritmer viser hvordan programmet vil faktisk sjekke. For eksempel, hvordan vil sjekken din koble til en søkemotor og hva skal den søke etter? Algoritmer skrives ofte i pseudokode, en form for skriving som er mindre formell enn faktisk kode.

Kode plagiatjekontrolleren. Kodning er hvor du skriver datakoden som faktisk kjører sjekken. Det finnes flere forskjellige kodende språk og programmer som du kan bruke. Hver har sine egne fordeler og ulemper. Koding er en tidkrevende og krevende prosess.

Test og feilsøk plagiatjekontrolleren. Etter at kodingen er fullført, må plagiatjekontrolleren brukes flere ganger for å sjekke om det virker. Selv om programmet fungerer bra, kan det være små feil og feil i programmet. Gjentatt testing kan avsløre disse problemene. Når det oppdages problemer, må koden endres for å løse disse problemene. Hver reparasjon kan kreve nye beslutninger og algoritmer.

Tips

  • Ta kurs i dataprogrammering, så vel som de som lærer søkemotorer og databaser.

Advarsel

Forvent at du har mange problemer med plagiatkontrollen, spesielt i de tidlige faser. Forvent at sluttproduktet har sine feil, da det er nesten umulig for et dataprogram å kunne finne alle forekomster av plagiering.

Anbefalt