Forskjell mellom Legal og Letter File Mapper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Filmapper leveres i flere størrelser som følger med ulike papirstørrelser som brukes i både personlig og profesjonell korrespondanse. To av de vanligste papirstørrelsene er brev og juridiske. Når disse papirene er arkivert, kan de plasseres i både tradisjonelle filmapper og hengende filmapper som er utformet for å suspendere fra arkivskapene.

Intended Standard File Folder Innhold

Både brev og juridiske filmapper eksisterer for å hjelpe enkeltpersoner og bedrifter til å adskille papirarbeid for økonomiske og arkivformål. Papir i Letter-format på 8 1/2-i-11 inn. Papirtypen kjøres vanligvis gjennom kopimaskiner og blekkskrivere. Fakturaer, varelager og møterminutter er vanlige dokumenter som vil bli skrevet ut på brevformat og deretter arkivert i den tilsvarende mappen. Papir i juridisk størrelse har færre bruksområder i formålet og er i stor grad funnet i lov og regnskapskontorer som et kopipapiralternativ. I disse kontorene kan den ekstra 3 tomme papiret på et juridisk ark holde et lovlig dokument til en sidelengde og holde flere kolonneoppføringer for trykte kopier av plater. Siden papir i juridisk størrelse er lengre enn et vanlig brevformatark, krever det en større filmappe.

Standard filmapper

Standard filmapper er vanligvis laget av manila og kraftpapir, selv om enkelte varianter er plast. Disse mappene skiller og organiserer dokumenter og kan supplere et arkivskapsystem eller operere uavhengig av det. I henhold til Dimensjonsveiledning måler en filstørrelse i juridisk størrelse 8 5/8 tommer og 14 3/4 tommer bred foran med bakpanel som strekker seg til 9 5/8 tommer. En brevstørrelsesmappe har samme foran og bakpanelmålinger, men bredden er redusert til 11 3/4 in.

Hengende filmapper

Hengende filer kan inneholde enten løse papirer eller manila- og kraftpapirfilmapper. Fordi disse filene er utformet for å holde en annen mappe, er de hengende mappene for juridisk størrelse og brevstørrelse større enn deres standardmodeller. En hukommelsesfil med brevstørrelse måler 12 3/4 in. Bred med 9 3/8 tommer høye, mens den hengende filen i lovlig størrelse måler 15 3/4 in. Bred med 9 3/8 tommer.

Behold og arkiver filmapper

Filmapper som brukes til bevaring og arkivering for Nasjonalarkivet, er også produsert i både juridiske og brevstørrelser. Disse mappene er like store som hverdagens motstykke med den juridiske mappen som måler 3 in. Bredere enn bokstavstørrelsen.