Hvordan finne myntvaskerier til salgs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å drive en myntvaskeri er en levedyktig forretningsmulighet. Innkjøp av et eksisterende vaskeri kan være mindre komplisert og mindre kostbart enn å starte en fra begynnelsen, men å finne et mynt til salgs kan være en stor utfordring. Det vil ta utholdenhet og en plan for å gjøre drømmen til virkelighet.

Sjekk lokal annonsering. De fleste lokale aviser har en "Business for Sale" -avdeling. Husk å også sjekke avisens nettside. Craigslist har også en 'business' seksjon til sine 'til salgs' oppføringer. Du kan til og med ønske å legge inn en annonse selv under 'ønsker å kjøpe' -delen.

Sjekk bransjens nettsteder. Myntindustrien har flere nettsteder bare for sine medlemmer. Mange av disse vil ha et sted hvor kjøpere og selgere kan samhandle. Se ressursdelen i denne artikkelen for mer informasjon.

Abonner på bransjens publikasjoner. Som med nettsteder, er det flere publikasjoner dedikert til myntklesindustrien. Abonner på disse ressursene (eller be dem fra biblioteket ditt) og sjekk for annonser for vaskerier til salgs.

Vurder franchising. Franchising er ikke det samme som å kjøpe en tidligere eid virksomhet, men det starter heller ikke din egen fra begynnelsen. Med en coin laundry-franchise vil du ha en mal der du skal operere når du åpner virksomheten din.

Advarsel

Sørg for å sjekke ut enhver forretningsmulighet, inkludert franchise, med både en advokat og en regnskapsfører før du foretar en investering.