Krav til hjemmedagpenning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Home daycares tilbyr et varmt, komfortabelt miljø for barn og er noen ganger foretrukket over barnehage av ulike årsaker. Enten du planlegger å sende barnet ditt til et hjemmeklinikk eller utforsk muligheten til å starte en selv, er forståelsen av kravene det første skrittet i prosessen.

Identifikasjon

Home daycares tilbyr et rimelig alternativ til en live-in barnepike som kan være veldig dyrt eller en slektning, som kanskje ikke alltid er praktisk eller foretrukket. Home daycares tilbyr et tilfredsstillende karrierealternativ til de som liker å bry seg om barn og har de kvaliteter som er nødvendige for å gjøre det i lange timer dag etter dag. Kravene til hjemmepleie er avhengig av størrelsen, antall barn i den og staten der den kjøres.

typer

Det er over 280.000 regulerte hjemmedag i USA. I mange tilfeller drives hjemme daycares på en uformell måte, med en foreldre som bryr seg om en liten gruppe barn i tillegg til seg selv. Disse uregulerte hjemmedagene kjøres på et svært løst strukturert rammeverk der foreldrene stoler på en venn eller bekjent å ta vare på sine barn. For å starte og drive en regulert hjemme barnehage, krever de fleste stater at sentrene skal oppfylle krav til statlig lisens for helse og sikkerhet. Men hvis antall barn i hjemmedagpenningen er lavere, kan de bare være pålagt å registrere seg hos det aktuelle lokale byrået for barnehage. Statens lisensavdeling vil kunne fortelle deg om du trenger lisensiering eller bare registrering. Forskriften varierer etter stat og inkluderer for eksempel det anbefalte antall barn for et gitt område, det ideelle forholdet mellom omsorgsgiver og barn og strenge hygienekrav. For eksempel angir konsesjonsforskriften for de fleste stater at forbruket av visse typer mat som skallfisk og råegg ikke er tillatt. De har også strenge regler angående anlegget der maten er tilberedt, som må ha blitt inspisert og godkjent av en lokal helseavdeling. Enkelte stater krever en bakgrunnskontroll for å sikre at omsorgsgiver ikke har møtt kriminelle kostnader tidligere, særlig relatert til barn. Tjekken inkluderer også kjørehistorikk, finansiell status, utdanning og tilknytning til grupper eller organisasjoner. I noen tilfeller er omsorgsgivere pålagt å gjennomføre passende barneomsorgstrening. En svært få hjemmedag er akkreditert av National Association for Family Child Care, som er en kostbar og tidkrevende prosess, men et tegn på kvalitet.

Funksjon

Lisensiering og andre krav til hjemmepleis har en viktig rolle å spille for å sikre barns trivsel. Flere føderale og statslige byråer er ansvarlige for å holde barna trygge og sunne. Disse inkluderer FDA, Senter for sykdomskontroll og individuelle statlige avdelinger for barnehage-lisensiering. De fastsetter standarder og retningslinjer og håndhever forskrifter for å sikre at barn har trygge miljøer, spiser næringsrik og er beskyttet mot sykdom. Kravene som en lisensiert hjemmedag trenger å møte er en del av dette større ansvaret regjeringen har overfor barn.

fordeler

En hjemme barnehage som oppfyller statens forskrifter og krav til lisens er mer sannsynlig å bli ansett sikrere og mer pålitelig enn en som ikke gjør det. Lisensprosessen innebærer omfattende bakgrunnskontroller, regulering av barnevernsvirksomhet, inspeksjon og overvåking av barnehager, teknisk assistanse og andre måter å hjelpe omsorgsgivere til å være bedre rustet til jobben. Dette drar både foreldrene og barnehagen. Foreldre føler seg mer komfortable og stoler på en barnehage, hvis legitimasjon allerede er verifisert av staten. Barnehagen har også fordeler fordi den kan skildre seg som en lisensiert hjemmedag, og dermed tiltrekke flere kunder. Lisensieringsorganisasjoner og barnehageinteressegrupper opplister den lisensierte hjemmedagpenningen blant sine barnevernsleverandører, og det øker automatisk synligheten til hjemmedagpenningen.

Advarsel

En lisensiert hjemmedag kan virke som et tryggere valg i forhold til en uregulert og i mange tilfeller er det. Ikke la det faktum at barnehage er lisensiert, forhindre deg i å gjøre din forskning som forelder. Selv om hjemmehelsetjenesten er lisensiert, må du besøke nettstedet uanmeldt, inspisere området og lage egne observasjoner. En lisens viser at hjemmehushjelpen har gått den ekstra avstanden for å oppfylle statlige krav. Men det betyr ikke nødvendigvis at det er det beste alternativet for deg. Hvis du er omsorgsperson eller eier, bør du huske at det ikke bare er nok til å skaffe lisensen til hjemmepleis. Du må følge retningslinjene og oppfylle kravene konsekvent, slik at du ikke kan risikere å miste hjemmehjemmet ditt