Hvordan finne produsenter for en oppfinnelseside

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter at du har fullstendig beskyttet oppfinnelsens ide med et patent, vil det bare gå inn i masseproduksjon og distribusjon hvis du strategisk tilpasser seg en produksjonspartner. Å finne og nærme seg en produsent med en oppfinnelseside kan være utfordrende, fordi produksjonsbedrifter ikke vil tape penger med nye og ubeviste produktideer. Uansett om du søker å få produktet produsert lokalt eller internasjonalt, er det noen skritt å ta for å sikre at ideen din vellykkes til produsentene.

Finn produsenter som produserer produkter som ligner på oppfinnelsen din. Du kan finne produsenter fra offentlige økonomiske rapporter som er tilgjengelige via US Securities and Exchange Commission. Det finnes også økonomiske nettsteder som gir produsenter, og du kan bruke en søkefunksjon for å finne disse selskapene (se Resources). Et nettsøk vil også finne produsenter som passer dine oppfinnelseskriterier.

Utvikle en informasjonspakke. Din informasjonspakke skal inneholde et følgebrev, målgruppe publikum, tegninger, bilder, anslått pris for produksjon og distribusjon, prisstruktur og en detaljert beskrivelse av produktet. Din informasjonspakke skal være profesjonell og selge verdien av oppfinnelsesideen din. Husk at du prøver å selge en ide til produsentene.

Send din informasjonspakke til konsernsjef og direktør for produktutvikling. Gjør telefonkontakt med konsernsjef og direktør for produktutvikling, etter at en rimelig tid er gått. Gjentagelse er viktig når du prøver å skille deg fra konkurransen. Vær forberedt på å sende pakken flere ganger over en tidsperiode.

Svar på eventuelle interesserte selskaper og lær deres krav til lisensiering av produktet. Vær imøtekommende med eventuelle forespørsler fra produsenten, om mulig. Til slutt vil du kanskje ønske deg en advokat som spesialiserer seg i avtale lov.

Tips

  • Sørg for at du har riktig kontaktinformasjon, før du sender ut informasjonspakken.