Hvordan selge en oppfinnelseside om biler

Anonim

Konkurransen er høy i bilindustrien, og det er vanskelig for en person å bryte inn i markedet. Når du har oppfunnet et produkt som har potensial for suksess, er det lettere å selge det til et større selskap som har ressurser til å se det gjennom produksjon. Når du utvikler salget ditt, kan du vurdere hvordan du kan appellere til kjøpernes finanspolitiske forstand og overbevise dem om at oppfinnelsen din vil påvirke deres fortjenestemarginer positivt.

Finn potensielle kjøpere. Avhengig av typen produkt du har oppfunnet, kan du se etter bilprodusenter, delprodusenter eller selskaper som selger ettermarkedsprodukter til biler. For hvert selskap samler du kontaktinformasjonen til den som har ansvaret for produktvalg. Ranger listen din med hensyn til plassering, lignende produkter, kundebase, historie om å godta nye oppfinnelser og eksisterende utstyr.

Behold en selger for å selge produktideen din. Selgeren er en viktig del av å selge en oppfinnelse. Fordi produktet ditt er uprøvd, vil kjøperne dømme legitimasjonene til personen som gjør presentasjonen så mye som selve produktet. Dermed, hvis du mangler bilbakgrunn, få noen som gjør det, så investorene vil ha mer selvtillit. Vurder automotive ingeniører, mekanikere eller bilindustrien kjøpere.

Lag en fungerende prototype. Når potensielle investorer vurderer en ny oppfinnelse, vil de ønske å se en fungerende prototype som benytter de faktiske materialene og delene. Lei en skreddersydd butikk for å produsere og samle oppfinnelsen din om nødvendig. Jo mer polert det er, desto lettere blir det å finne en kjøper. Hvis du har oppfunnet en del som er et lite stykke større bilprosess, utvikler du en tredimensjonal modell eller digital gjennomgang av den større prosessen for å vise hvordan den passer.

Samle inn informasjon om bilmarkedet, publikum og økonomiske muligheter. Samle data om målgruppen for oppfinnelsen din, konkurrentprodukter og potensialet for å tjene penger fra ideen. Finn statistisk informasjon for å støtte dine krav. Fordi bilindustrien har gått sterk i så mange år, må en vellykket oppfinnelse gjøre eksisterende prosesser bedre eller presentere en ny måte å oppnå et mål på, for eksempel alternativ energi eller gass kjørelengde.

Present oppfinnelsen til selskapene øverst på listen din. Skreddersy hver presentasjon for å møte behovene til det spesifikke selskapet. Forklar hvorfor oppfinnelsen din vil være til fordel for kundene, for eksempel å gjøre biler billigere, raskere eller mer attraktive, eller hvordan det kan strømline den automatiske produksjonsprosessen. Gi en kort, men overbevisende oppsummering av finansiell informasjon for å overbevise kjøpere at de vil se en betydelig avkastning på investeringen.