Slik handler du for sveiseprosjekter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sikring av arbeid som sveiser kommer fra shoppingkilder som kollegaer, sveisforeninger og plassering av bud, ofte kalt Forespørsler om forslag (RFP). Å kontakte byggeledelsesfirmaer og arkitektfirmaer er to andre forretninger. Sveising arbeid for føderale, statlige, fylke og lokale kommuner er tilgjengelig gjennom budarbeid. Leverandør- og entreprenørnumre kan være påkrevd, og kan fås ved å søke på nettet. Det er viktig å ha sikkerhetsmaterialer som visittkort, brosjyre og muligens et nettsted for å bedre markedsføre virksomheten din.

Elementer du trenger

  • Visittkort

  • Brosjyre

  • nettsted

  • Medlemskap (hvis ønskelig)

  • Statens leverandørnummer (om nødvendig)

  • Registreringsnummer for sentralentreprenør (hvis nødvendig)

Bli med i American Welding Society (AWS). Deres nettsted gir regelmessig oppdateringer av verdensomspennende prosjekter der sveising vil være nødvendig.

Snakk med tilknyttede næringer som arkitektur og byggeledelsesfirmaer. De svarer kontinuerlig RFP for prosjektbud. Ofte vil de inkludere et sveiseselskap som underleverandør på deres joint venture-forslag. Sett opp et innledende møte og vær forberedt på å legge en liten brosjyre og flere visittkort. Finn lokale arkitekter på American Institute of Architects 'nettsted.

Cruise Internett hver uke for statlig arbeid. For eksempel har South Carolina offentlige høyskoler og universiteter budsider hvor nåværende bud vises. Høyskoler annonsere for sveiseprosjekter. Sjekk om firmaet ditt er pålagt å ha et gyldig statlig leverandørnummer. I South Carolina, er det tilgjengelig online.

Få et Dunn og Bradstreet-nummer (DUNS) for å få registrering av sentralentreprenør (CCR) og kjøp den amerikanske regjeringen for arbeid. Nye prosjekter eller vedlikehold ved militære baser og stillinger som flådemåter eller på nasjonalparker krever ofte sveising. Bud tilbys periodisk på offentlige nettsider. Se referanseseksjonen om hvordan du får både online.

Gå til de lokale kommunene og fylkeskommunene i bygninger. Ta med visittkort. Ofte jobber nødtjenester som brutte parkvegger de umiddelbare tjenestene til sveising. Annet arbeid er tilgjengelig på tilbudsbasis. Få navnet ditt på listen over entreprenører avdelingen holder for henvendelser fra publikum.