Slik starter du en armbåndsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Har du mulighet for å lage en-of-a-kind armbånd? Er du kjent blant sirkelen din for dine ferdigheter i å designe originale smykker? Starte din egen virksomhet som selger håndlagde smykker kan vise seg å være lukrativt hvis prisen er riktig, og du kan lage et navn for deg selv.

Elementer du trenger

  • Salgsskatt tillatelse

  • Forsikring

  • Føderal skatt ID

  • nettsted

  • logo

  • Perler, steiner, juveler

  • Godt opplyst fotostudio

  • Emballasjematerialer

Finn en nisje for armbåndsvirksomheten din. Spesialiser deg i steiner som tilbyr healing egenskaper eller humørringer. Eller fokus på å lage personlige bursdagsarmbånd ved hjelp av birthstones, eller i tema eller sesongbaserte armbånd. Lærmanchetter eller armbånd laget av syntetiske materialer er et annet alternativ. Bruk sterling sølv, Swarovski krystaller, små fotografier eller morsomme tilbehør som mini sjarm for å skille armbåndene dine videre. Spør venner, familiemedlemmer, kirkemedlemmer eller datterens kjærester til tilbakemelding.

Hent en momsavgift og føderal skatt identifikasjonsnummer. Du vil trenge den føderale skatte-IDen for å delta på håndverkshow og kjøpe engros.Det kan være nødvendig å kjøpe ansvarsforsikring. I tilfelle at en kunde er skadet av en av armbåndene dine, kan du holdes ansvarlig. Ring din bank eller forsikringsselskap for å få forbindelse til en forretningsforsikringsleverandør.

Lag et budsjett for virksomheten din. Undersøk kostnadene for perler, steiner, juveler, ledninger og materialer som du vil bruke til å designe armbåndene dine. Detaljer disse kostnadene, sammen med kostnaden ved å eie et nettsted, ansvarsforsikring, materialer for fotograferingsstudioet ditt, emballasjematerialer og gebyrer for salg på andre nettsteder som Etsy eller eBay i et regneark eller regnskapsprogramvare. Deretter oppretter du en prisliste som vil resultere i nok fortjeneste for å gjøre det mulig å starte en armbåndsvirksomhet.

Lag et arbeidsområde og fotograferingsstudio i ditt hjem. For å fange detaljene i smykkene dine, finn et sted med utmerket naturlig belysning. Invester i en bakgrunn som vil komplimentere smykker.

Design en profesjonell, men likevel morsom logo for bedriften din og opprett små prislapper som kan festes til hvert armbånd. Kjøp sikre emballasjematerialer for å sikre at armbåndene dine ikke blir skadet under transport. Sjekk online og av for å finne de beste tilbudene på forsyninger, perler og materialer. Bruk et belønningskort eller kredittkort som gir belønninger for å ytterligere kompensere for kostnadene ved å skaffe rekvisita og lager.

Kjøp en nettside for armbåndsbutikken din. Finn en webverten som vil gi deg mest for pengene dine. For mindre enn 20 dollar i måneden, bør du kunne finne en webverten som gir deg tilstrekkelig båndbredde, en forretnings e-postadresse, gratis maler, markedsføringsverktøy og konstant kundeservice. Se delen Ressurser for en liste over populære web hosting selskaper. På nettstedet ditt inkluderer du en Om meg-side, en forsendelses- og returside, en side om personvern og bedriftens logo. Ta en kollisjonskurs i søkemotoroptimalisering og hypertekstoppslagsspråk for å hjelpe deg med å designe et mer søkbart nettsted ved hjelp av relevante søkeord og markedsføringsteknikker.

Markedet din smykker virksomhet. Kontakt lokale gavebutikker og forsendelsesbutikker om å selge armbåndslinjen. Delta på håndverket viser. Les bransjens magasiner for informasjon om kommende forestillinger og arrangementer.

Tips

  • Kontakt UPS, FedEx og US Post Office for å finne ut hvilken fraktmetode som passer best for dine behov.

    Forstå dine skatteansvar som selvstendig næringsdrivende. Snakk med en skattemessig hvis nødvendig.

    Sett opp en egen konto eller bruk et annet kredittkort for dine forretningskjøp. Hold alltid forretnings- og personlige utgifter skilt.