Hvordan starte en hjemme-basert paralegal virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Starte en hjemmebasert advokatvirksomhet har i hovedsak de samme kravene som å åpne andre små bedrifter, som spesifisert av Small Business Administration. Spesifikke for advokatvirksomheten er legitimasjonene og nyansene til den juridiske tjenesteytende industrien, som beskrevet av National Federation of Paralegal Associations. Mange paralegals begynte deres juridiske støtte karrierer som juridiske administrative assistenter. Paralegals som bestemmer seg for å bli uavhengige konsulenter, har ofte oppnådd erfaring først fra advokatfirmaer eller med advokatfirmaer. Etter det kan juridiske assistenter begynne å gjøre kontraktsarbeid gjennom byråer eller solo, før de etablerer sine egne kunder for en hjemmebasert virksomhet.

Elementer du trenger

  • Paralegal Training Certificate

  • Paralegal Business Experience

  • Paralegal Akkreditering (PACE)

  • Profesjonell Paralegal Forening Medlemskap

  • Små forretningslisenser og forsikring

  • Small Business og Marketing Plan

Starter

Sjekk med American Association for Paralegal Education eller en lokal college for å finne et akkreditert juridisk assistentprogram. Fullfør kursene for å kvalifisere for og oppnå et paralegal sertifikat.

Registrer deg med stillingsannonser for å få erfaring. Kontraktsposisjoner kan tillate fleksibiliteten som trengs for å etablere erfaring mens du utvikler din egen rådgivning.

Bli fullt akkreditert. Ta Paralegal Advanced Competence Exam (PACE). Som denne akkreditering ligner bar eksamen for advokater, vil det sikre troverdighet for deg.

Bli med National Federation of Paralegal Associations, så vel som andre forretnings- og juridiske organisasjoner og lokale kapitler. Å være medlem av profesjonelle organisasjoner gir mange nettverksmuligheter og verktøy for småbedriftseiere.

Sjekk med lokale og statlige byråer om juridiske forretningsbehov og få lisenser etter behov. Forskningsforsikringskrav og oppnå forretningsforsikring hvis nødvendig. Møt med en skattekonsulent for å etablere virksomheten i henhold til Internal Revenue Service standarder. Sjekk med Small Business Administration for maler å vurdere når du lager en liten bedrift og markedsføringsplan for din hjemmebaserte advokatvirksomhet.

Tips

  • Opprett et nettsted for å markedsføre tjenestene dine, og nettverk, nettverk, nettverk.

Advarsel

Sjekk med statlige og lokale byråer eller konsulter med en advokat for å avgjøre ansvar og få tilstrekkelige lisenser og forretningsforsikring.