Hvordan å begrave uten livsforsikring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange ting du kan gjøre for å sikre en anstendig begravelse for en kjære som dør uten begravelsesforsikring. Den vanskeligste delen er imidlertid overbevisende andre sørgende familiemedlemmer om at det du gjør er det beste som kan gjøres med hva som er tilgjengelig.

Pool ressurser. Be familie og venner å bidra med hva de kan mot begravelsesutgifter. Hvis noen i familien kan yte en tjeneste som ellers ville legge til kostnaden for begravelsen, la det være hans bidrag. For eksempel kan noen som spiller orgel eller piano gi musikken. Et annet familiemedlem kan kjøpe begravelsesutstyret dersom den avdøde ikke har noe passende. Et familiemedlem i konstruksjon kan gi bruk av hans gravemaskin til å åpne og lukke graven. En annen kan betale for prestegjeldets avgift.

Bruk tilgjengelig kreditt. De fleste begravelsesdirektører vil ta store kredittkort.

Snakk med din lokale kirke og dine by- eller township-ansatte om tilgjengeligheten av billige gravplasser. Noen små lokalsamfunn gir gravplasser til en svært liten avgift. Noen kirker belaster ikke i det hele tatt for plottet, bare for å åpne og lukke graven.

Kontakt eventuelle samfunnsorganisasjoner som teller den avdøde eller hans familie som medlemmer. Spør om de gir noen gravehjelp.

Sjekk med banker og finansinstitusjoner den avdøde brukte. Hvis den avdøde led av en utilsiktet død, kan det være noen midler fra "gratis" utilsiktede døds- og dismemberment-politikkbankene som tilbyr sine kunder.

Shoppe rundt. Ring så mange begravelsesdirektører som du kan, og få dem til å gi deg detaljert lister over alle tjenestene de vil gi for hvilket beløp de har til hensikt å lade. Forhandle for å eliminere tjenester du føler er ikke nødvendig.

Få konsensus. Hold et familiemøte, legg ut de tilgjengelige alternativene. Sørg for at alles bekymringer er luftet, for å unngå vondt og krenkelser.

Sørg for å kjøpe begravelsesforsikring for hvert familiemedlem så snart som mulig etter begravelsen, for å unngå en gjentakelse av denne situasjonen.

Advarsel

Ikke vent til det er død i familien for å kjøpe begravelsesforsikring.